Köszi az ötletet, ez az aTrackDog tökéletesen működik.
Új hardverek, kellemes árakon - GTX 780-ak érkeztek :)
Köszi az ötletet, ez az aTrackDog tökéletesen működik.

Hali!
Ti milyen játékokkal játszotok? Annyira nem szoktam telón játszani, de néha azért jól jönne pár
Találtam is egy olyat, ami nekem bejön, csak hamar meguntam, mert pár próbálkozás után már nem kihívás. Aevum Obscurum a neve. Esetleg valami hasonló játékról tudtok, ami kicsit összetettebb, időtállóbb?
Ha valakit netán érdekel, akkor pm!
G2 Touch, azaz HTC HERO :)

Van valakinek ötlete hogy mi a f*szért nem tudja a mybackup pro a contaktjaimat visszaállítani 2.1-es rom alatt? Csak azt az 1et rakja fel ami a google contacts-ban is bennevan. De mivel felfele nem szinkronizálja fel őket ezért marad is az az egy, nem fogom egyenként beirogtani őket.

Sziasztok!
Egy kis segítség ha Androiddal mennétek túrázni.
Magyarország teljes túratérképe elérhető Androidra, és a GPS megmondja hol vagy, ha eltévedsz az erdőben. 
1. Töltsd le telóra a TrekBuddy nevű progit: [link] Innen külön lehet letölteni az 1.5-ös vagy 1.6+ verziójú Androidhoz az apk-t.
2. Töltsd le számítógépre a Mobile Atlas Creator 1.7-et. Telepíteni nem kell, csak kicsomagolni. [link]
3. Indítsd el a Mobile Atlas Creator 1.7-et, majd menj végig a pontokon:
- Állítsd a Map source-t Google Maps-re, majd a térképet navigáld Magyarország felé. (Egér jobb klikk + mozgatás)
- Állítsd át a Map source-ot Turaterkep (Hungary)-re.
- Bal egérgombot lenyomva jelöld ki a területet amit szeretnél a telóra tenni.
- Zoom levels-nél pipáld be azokat a nagyítási értékeket amiket szeretnél. (Minél nagyobb szám, annál részletesebb)
- Pipáld be a Recreate/adjust map tiles-t
- Nyomd meg az Add selection-t
- Válaszd ki a TrekBuddy untared atlas-t
- Végül Create atlas
4. Az elkészült mappát másold fel az SD kártyára.
5. Telepítsd és indítsd el a TrekBuddy-t, majd Menü/Load Atlas menüpontban a felmásolt mappát nyisd meg.
HTC Hero (G2)-n teszteltem, tökéletesen működik. A gyorsabb kezelés érdekében a képernyő fel van osztva a menüpontoknak, attól függően hova böksz: [link]
Jó kirándulást! 
Köszönet a segítségért yadaysw-nak a turistautak.hu-ról.
Multkor volt szo arrol hogy a beautifull widgets nem tudja csak a nagyobb varosokat. Nos az elobb tettem fel a legutolsot a 2.5.6-ot, es kapasbol tudja Nyiregyhazat. Akinek kell annak a google a baratja, vagy irjon egy pm-et.
Es bocs hogy ekezet nelkul irok, de telorol vagyok. 
(#406) vadászcsiga válasza KaoszTom (#404) üzenetére

Nekem a térkép elkészítésekor hibaüzenetet ad: tiles are missing. Pedig tudnám használni.
iPhone 4S::Odys Genio tab

hali! nekem eldobhatnád pm-be köszi! 

HTC G1 -> Spica -> Milestone -> SE X10 Mini -> iPhone -> HTC Hero -> ZTE Blade -> DELL Streak -> SGS2 -> HTC Desire -> SGS3 -> Nexus4

nagyon állat az animációja! thx!!! 
HTC G1 -> Spica -> Milestone -> SE X10 Mini -> iPhone -> HTC Hero -> ZTE Blade -> DELL Streak -> SGS2 -> HTC Desire -> SGS3 -> Nexus4
(#409) KaoszTom válasza vadászcsiga (#406) üzenetére

Ha jól emlékszem nekem is írt hibát a készítéskor, de én bepipáltam valami olyasmit, hogy hiba esetén is folytassa. Ez azon az ablakon van, amikor már generálja. Utána a Hero-n szépen megnyílt.
(#410) vadászcsiga válasza KaoszTom (#409) üzenetére

Én is engedtem hogy generálja a térképet de sajnos a spicán hibás térképként ismerte fel így aztán meg sem nyitotta.
Nemtom ismeritek-e,én SMS értesítőnek ezt használom: SMS Popup

.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.

Nem rossz, de a Handcent sms alapból tudja ezt a fajta értesítést és ugyanúgy ha nem jobban testre szabható. Én maradok annál. De lehet v.kinek ez jön majd be jobban!
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!
Nem is mondtad hogy te ismered Megan Fox-ot 
Nem hogy összehoznánk egy közös talit így 3-asban, és megmutogatnánk neki hogy milyen jó is ez a spica 
Amúgy arra rájött már valaki hogy a teló hova teszi a letöltött dolgokat, és azokat amiket felinstallál?
Csak mert észrevettem hogy ha letöltök valami progit, felteszem majd letörlöm akkor is szépen lassan telik befelé a 196mb 
Azért ez így annyira nem oké.
Install-reinstall utáni restart viszzaadja az "eltűnt" tárhelyet(elvileg).
#413 No comment... 
(#417) vadászcsiga válasza kaller1 (#411) üzenetére

Én is ezt használom, nekem a handcent sms feleslegesen bonyolult, mellesleg duplán jelzett a gyári sms-sel de ez valszeg az én hibám.

Nagyon állat, köszi!!

No Bad Religion song that makes your life complete...
(#419) Teko001 válasza vadászcsiga (#417) üzenetére

Ki lehet kapcsolni a gyári értesítését 
(#420) -FreaK- válasza vadászcsiga (#417) üzenetére

Handcent bonyolult?
Akkor az egész Android az
kicsit szétnézel a beállítások között és utána könnyen kiismered magad
Azért jelez duplán a gyárival mert a gyári progiban ki kell venni a pipát a notification elöl, utána csak a handcent fog jelezni.
Ohh és Beautiful windgets után:
yxFlash v1.2.2.
Nekem úgy rémlik ez eddig fizetős volt nem?
[ Szerkesztve ]

Beautiful widgets 2.80-at kipróbáltam, le is töltöttem egy skint, beraktam, nagyon sézp meg minden csak épp csontra fagyott a képernyő, csak fekete kép van, meg néha felvillan a gombok háttérvilágítása. (ki kellett venni az aksit). Nem tudja valaki h miért nincs ott egyébként az időjárásikon? Adatokat kiírja rendesen, csak nincs ott a kép.
[ Szerkesztve ]

Nálam teljesen jól megy, az időjárással sincs gond. Nagyon szépek egyébként a skinek hozzá
Nekem is tökéletesen megy.
Azt ajánlom hogy töröld a data mappát az sd-ről, mivel már a 2.56-nél se kellett mert magának leszedi első inditáskor.
Hátha így jó lesz.
Szia.ide teszi a root/data/app könyvtárba:

De szerintem már észevettétek, hogy egyre több app úgy készül hogy eleve másolásvédett, de rootolt teloval ezt is kilehet játszani!
root/data/app-private ideteszi a másolásvédett app-kat:

[ Szerkesztve ]
Macbook unibody 500Gb WD , iPhone 5 , Ipad mini , iPod classic , Nexus 4 , Meizu M8 , Nokia E51 , Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
Értem.
Akkor valószínüleg azért nem láttam mert nekem nincs rootolva.
Nekem a data mappára azt írja hogy üres.

Sziasztok!
Felraktam én is a Spicámra a Handcent Sms-t, viszont van vele egy gondom: hiába van bekapcsolva a "jelentés", nem kapom meg. Elvileg egy felkiáltójelnek kéne lennie a szöveg mellett. Ezt onnan tudom, hogy a még nem ebben írt sms-eknél ott van
De amit ebben írtam, már nincs... és ha a gyári üzenetküldőben nézem akkor sincs ott az a kis jel...Pedig jó lenne...
(#427) vadászcsiga válasza Teko001 (#419) üzenetére

Teko001, -FreaK-: igen tudom ezért írtam hogy én voltam a béna. Nekem nem kell ennyi beállítás ezért választottam inkább az SMSPopupot.

A Beautiful widgets nálam sem jeleníti meg az ikonokat, pedig első indításkor letöltötte, és az SD kártyán ott is van a data mappában. Mi lehet a gáz?
az ingyenes verzió csak 2 percig játsza a videókat.a market szerint..
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

Ugyanez nálam is...
Android tesztek, játékok, programok, hírek: http://andro-id.info ** Fóliák, kábelek, tokok, sok minden más: http://shop.andro-id.info **
Nekem a data konyvtar ures.. ill a root/app konyvtArban a gyari app.ok vannak
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Ez egy új app kezelő alkalmazás,a marketben(?) lévő frissítéseket is kiírja a telepített appokhoz.
[ Szerkesztve ]

Most nálam se jelenik meg időjárás, se az ikon, se a szöveg, csak a pontos idő, meg hogy a celsius fok. Először ment normálisan. Ma reggel már nem, újratelepítés és data mappa törlés se segített...
na nekem divx-et nem játszik pulse-on.elinditja,de aztán ki is lép belőle.kb egy fél másodpercet játszik...
Vegyé':http://href.hu/x/fnts
Spican detto
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Telepitéskor le is vagyon írva szépen, hogy a google hibája nem a bw-é.
De nekem pl most is van. Kint van egy napocska, felhőbe burkolózva.

És akár le is szedi egy egyéni szerverről... Elég durva, sok fizetős appot frissít - bár nem az összeset, konkrétan ezek vannak a listában.
Szerintem nem fog sokáig élni 
Android tesztek, játékok, programok, hírek: http://andro-id.info ** Fóliák, kábelek, tokok, sok minden más: http://shop.andro-id.info **
Ja azt láttam,hogy szervereket lehet hozzáadni a beállításokban.
Miért is nem fog sokáig élni? 
Mert ez egy warezszerver 
Mondjuk nem tudom mit tehet ellene bárki is 
[ Szerkesztve ]
You made 500000 invulnerability potions !
Hát akkor most ez van... 
Amúgy nem warez szándékkal linkeltem be a progit.
[ Szerkesztve ]

Van egy srác, aki úgy gondolta, hogy ha nincs ékezetes billentyűzet a Pulse-ában, akkor majd csinál magának... és nekünk is. Köszönet érte!
Teszteljétek és kommenteljétek az oldalán, vagy e-mailben.
Na. Ugye.

(#420) -FreaK-: Igen ez egy demo verzió csak, eddig is volt. Szerintem sokkal jobb az mvideoplayer, és annak ellenére, hogy nem írja, spicán támogatja pl. az avit és a divx-et.
(#426) _Balou_: A beállításoknál többféle értesítést is belehet állítani. Gyárit, szolgáltató általit, meg mintha lenne egy harmadik. Nálad hogy van beállítva?
[ Szerkesztve ]

Elég régóta van már ékezetes bill
http://mobilarena.hu/tema/re_t-mobile_pulse_magyarorszagon_is/hsz_2298-2298.html
Pulse, Penge, SGS, SGS2 Szeretem a Cicát :)

Most így nem tudom, mire gondolsz
Melyik beállításoknál?
A Handcentnél nem találtam ilyet..meg úgy hirtelen máshol se...de lehet, vak vagyok
Ahol be lehet állítani értesítést (Hadcent beállításoknál 2 opció van rá) ott be van kapcsolva minden....
Hali!
Spicám van, Beautiful Widget 2.8.1 van fent, de sehogy sem tudok egy árva felhőt sem kipakoltatni vele, Salgótarján megy neki, a hőfok is rendben, de egy megveszekedett kis felhócske sincs (napról már nem is álmodom
)
Ötlet? Mit tegyek? Dobjam el a telefont nagyon messzire és utánna se nézzek???

Köszi előre is!!!
Hali minden kedves Androidos felhasználónak!

Találtam egy hasznos kis appot a marketen Screebl Lite
Ezzel a programmal folyamatosan bekapcsolva marad a kijelző abban a helyzetben amikor feltehetőleg a képernyőt nézzük, és kikapcsol ha mondjuk fekvő állapotban van, használaton kívül. Magyarul, felismeri hogy mit csinálunk nem kell rákoppintani valahova hogy tovább világítson, ami kicsit idegesítő ha mondjuk olvasok egy hosszú hozzászólást.
info: http://keyeslabs.com/joomla/index.php/projects/screebl
(#447) Skynet258 válasza tom956ster (#445) üzenetére

Egyelőre ez van néhányunknál, tedd fel a régebbi verziót, az megy rendesen. 

Nekem a korábbi verziókkal sem jó. Viszont már tudom, hogy az a baj, nem mindig kapja meg a magyar városokra az aktuális időjárást. Ha pl. beírod Párizst, egyből előjön a nap/felhő... Utána visszaírva egy magyar várost, megint csak a hőfok van. Egyébként nekem tegnap nem működött Budapest, ma igen.. 

Tudom, de ez más (dupla betűk). 
Na. Ugye.
(#450) vadászcsiga válasza vadászcsiga (#446) üzenetére

update: mivel hívás közben is kikapcsolódik a kijelző, ezért a Screebl megoldja az egyik problémámat is miszerint a fülem valahogy megnyitja a tárcsázót és belesípol mindkettőnk fülébe.