2013. május 19., vasárnap

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-03 23:21:52

IT café

A topic azért készült, mivel elég sokan privát üzenetben kérnek segítséget, esetleg véleményt, hogy melyik tablet jó, mire elég, mire használható. Ez nem baj, viszont ha itt történik meg ugyan ez, akkor az információk áradatát mindenki láthatja.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#7251) Luissimo válasza jFox (#7250) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

és nekünk egyik se szól, hogy legyünk naprakészebbek , basszus :F :F

(#7252) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Helló

Szerintetek melyik ?
[link]
[link]
[link]

Sajnos 2nél nincs ott, hogy multi touchos-e, pedig olyan kellene, az elsőnél meg gyenge a proci, csak 800mhz de a többi egész tetszetős benne.

Esetleg más ajánlat? 55körül max, használt is jó, és 9" vagy nagyobb

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek hiányzik valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#7253) zsoltyyy

zsoltyyy
(senior tag)

Enyémre senki semmit? :F

(#7254) DJGABI

DJGABI
(senior tag)
LOGOUT blog

Jövő héten ugye jön az új, 4.0-s Android. Melyik tableteken várható, hogy (ha nem is gyárilag, de portolva) futtatható lesz az új OS? Azt tudom, hogy Dropad/Concorde 7020/Nook Color-ra van CyanogenMod, még talán ezeknek van a legnagyobb esélyük hogy megkapják az új felületet. Milyen olcsóbb tabletek vannak még CM támogatással?[link] Vagy most már várjam inkább meg az első Ice Cream Sandwich-es táblákat?

<< podcast partner >> http://❥.ws/tro << "stabil, de mégse" >> MX440 FTW! >>

(#7255) tjb007 válasza DJGABI (#7254) üzenetére

tjb007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem jön, el lett halasztva.
Nem hivatalosan kb. az összesre várható amiben elég a hardver hozzá, hivatalosan meg arra amire kiadják.

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#7256) zacsek21 válasza tjb007 (#7255) üzenetére

zacsek21
(lelkes újonc)

motorola xoom-ra jonni fog vajon?ha meg nem tudni akkor hol lehetne nyomonkövetni?

(#7257) Luissimo válasza tjb007 (#7255) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

jaja, precíz kérdésre precíz, kimerítő válasz, ígykellez :-)

(#7258) kelzsoca válasza zacsek21 (#7256) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Jókat tudsz kérdezni.. :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#7259) Luissimo válasza kelzsoca (#7258) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

errőlpróbáltam beszélni:-)
ilyet?
mintha azt kérdezném, hogy ugye , ha nemvagy itt, akkor máshol vagy ?:-)

(#7260) zacsek21 válasza Luissimo (#7259) üzenetére

zacsek21
(lelkes újonc)

a kerdes sztem is jo mert nem tudom a valaszt...ezert kerdeztem hatha vki tobbet tud mint en.remeltem h van vmi oldal ahol nyomonkovetheto a keszulektamogatas.nem igazan tiszta meik resze enyire erthetetlen:-\ ha ilyen nincs akkor egyertelmu:errol meg nincs informacio epp elegendo:-)
segitseget kerten nem ledegradalast
udv

(#7261) tjb007 válasza zacsek21 (#7260) üzenetére

tjb007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha tudnánk rá a választ akkor vagy a Motorolánál dolgoznánk vagy pedig látnokok lennénk :)
A személyes véleményem az, hogy a Honeycomb -os tabletek nem fogják megkapni az ICS frissítést több okból kifolyólag is.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#7262) zacsek21 válasza tjb007 (#7261) üzenetére

zacsek21
(lelkes újonc)

hmmm...irany a motorola:-D
hat az pech mert igy azert igencsak kiaknazatlan marad a xoom velemenyem szerint:-( az egyseges kernel azert hatalmas elony lenne..

(#7263) DJGABI válasza tjb007 (#7255) üzenetére

DJGABI
(senior tag)
LOGOUT blog

Ó, látom már, Jobs tiszteletére odébb tették a bejelentést, 27-ére...

<< podcast partner >> http://❥.ws/tro << "stabil, de mégse" >> MX440 FTW! >>

(#7264) Luissimo válasza zacsek21 (#7260) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

semmi degrada nemvolt benne,
csak az jutott eszembe róla, mikor az egyetemen a vegyész ötödéves csinibaba csillogó szemmel odaáll a prof elé és közli
-Professzorúr, nagy hírem van, feltaláltam a szert, ami mindent old !
-Gratulálok kollegina. És mondja, miben fogja tartani ? :-) ?

(#7265) zsoltyyy

zsoltyyy
(senior tag)

úúú kipróbáltam ma toshiba folio 100-at... hát egyáltalán nem győzött meg...
wayteq simán elég nekem, ráadásul a toshiba 1,5x annyi.

(#7266) selenge

selenge
(tag)
LOGOUT blog

hali!
nem volt még tabletem, ipadre sajnos nem tellik, olvasásra, netezésre, filmnézésre kellene, ezzel szemezgetek [link]
érdemes beleugrani, vagy mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?

SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET! pelsoingatlan.5mp.eu

(#7267) pckownz válasza selenge (#7266) üzenetére

pckownz
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyenem van nekem is, csak 8gigás verzióban. Árához képest korrekt kis készülék, főleg ha nem rest az ember custom romot rakni rá, mert van 1-2 nagyon jó :K
Ha valamire kíváncsi vagy kérdezz nyugodtan.

When Prophet fails... what's left?

(#7268) Luissimo válasza pckownz (#7267) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

monddmármeg, hogy nehalljak meg hülyén, hogy mi a franc két kiló ebben?
ólombólvan ? :-)

(#7269) pckownz válasza Luissimo (#7268) üzenetére

pckownz
(senior tag)
LOGOUT blog

A töltő+GPS antenna :))
Lemérni hírtelen nem tudom, de a Wind 135DX netbookom saccra nehezebb volt az 1 kilójával.

(#7270) selenge válasza pckownz (#7267) üzenetére

selenge
(tag)
LOGOUT blog

nos, igazából minden érdeklne :)
kijelző - milyen a szín, mennyire pixeles, látószög
mennyire fagy, mennyit gondolkodik egyegy alkalmazásnál
gps-t használtál rajta? :D aksi hogy bírja? 3g, wifi milyen?
tudom, hogy nem egy ipad,és ne számítsak annak a gyorsaságára :)

SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET! pelsoingatlan.5mp.eu

(#7271) pckownz válasza selenge (#7270) üzenetére

pckownz
(senior tag)
LOGOUT blog

Nos. Kijelző szerintem nagyon korrekt, én stylus-szal használom, ilyen szempontból tökéletes. A G szenzor tud kicsit zavaros lenni, ha kézben használom és nem figyelek oda a helyes tartásra. Látószöge alulról és felülről kicsit gyenge, oldalról egész jó. Nálam Angry Bird Rio alatt fagyott 1-2 alkalommal, de nem nevezném rendszeresnek. Wifi kapcsolattal kicsit akad a reklámok miatt, de custom romban van adblock. Gondolkodni leginkább a task killernél szokott, de ott is elenyésző.
GPS gyári rommal be van ragadva valamelyik ázsiai városba, ilyenkor rootolva megtudod pucolni a cache-t, vagy custom rom ezt is orvosolja. Wifi korrekt, mint egy közép kategóriás telefoné. Akksi netezéssel, dolphin hd browserrel és angry birds-özéssel olyan 3 órát bírt, de ha csak jegyzetelni/olvasni használtam akkor 4-5-6 órát is bírt (ugye fényerő függő).
Custom rom javít a hangerőn megint csak.
3G-re ebben a custom romban van pár driver, de leginkább Huawei 1xxx -ekről van visszajelzés, hogy működik. Én ZTE MF100, Qualcomm fogalmam sincs milyen és Huawei 220-szal próbáltam, sajnos egyik sem működött. Bár a napokban jött új rom, a Huawei modemet megpróbálom vele. HQ youtube videókat normálisan viszi, állítólag HDMI outputon még a HD videokat is lejátssza. Flash kicsit szegényes, de mint Te is írtad nem egy felső kategóriás gép. :R

(#7272) selenge válasza pckownz (#7271) üzenetére

selenge
(tag)
LOGOUT blog

ez így nem hangzik rosszul... akkor nagyjából a kínai 30-50k közötti gépek közül az egyik amit érdemes megvenni, legalábbis amiket nézegettem... valszeg kipróbálom (majd romfrissítésben tudsz segíteni, mert androidot csak a feleségem telefonján láttam - galaxy mini, az sem a csúcsa :) bár ahogy nézem eléggé hasonlít az ioshez)
aztán úgyis asszonyé lesz a gép meg a gyereknek filmnézésre a kocsiban... tényleg, autós töltőt lehet ezekhez szerezni, meg autós tartót?

(#7273) selenge válasza pckownz (#7271) üzenetére

selenge
(tag)
LOGOUT blog

jah, és anyag, összeszerelés milyen? nem recseg-ropog?

(#7274) pckownz válasza selenge (#7272) üzenetére

pckownz
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha szerzel egy szivargyújtós adaptert, ami 9V-on 2.5A-t tud leadni, akkor nem látom akadályát :D
A rom frissítés meg nem nagy kunszt, természetesen.

szerk:
Alul-fölül a kijelzőt kicsit meg lehet nyomni, de ha normálisan fogom, akkor nincs vele probléma. Értelem szerűen erre sem kell ráülni, és nem lesz vele baj :D

[ Szerkesztve ]

(#7275) Niceman

Niceman
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Galaxy Tab 7 (P1000) firmware Android 2.3.3 Gingerbread frissítéshez,persze magyarosítható verzió érdekel.Kies-el nem megy. Köszi :R

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

(#7276) Nara19 válasza pckownz (#7271) üzenetére

Nara19
(fanatikus tag)

Bocs hogy beleszólok, de 32k akartok kiadni egy ugyan 10 colos de valószínűleg rezisztiív kijelzős gépért (+ a vám és áfa, ha nincs szerencséd)

A processzor gyengusz, az akksi sem túl bika, bár a gps kedvező. Nem lenne célszerűbb
az "itthoni" gépek közül csemegézni (pl. Wayteq kb 42k, Huwi kb 50k)

Bocs hogy beleszóltam :R

Szerk: Amiért elkezdtem írni (és elfelejtettem, hát igen a kor :) ), láttam ilyen gépet élőben, kollégám gyermeke szerezte be. A képernyő fényereje kicsi, a nézésétől könnybe lábadt a szemem.

[ Szerkesztve ]

Az életkor nem érdem, hanem állapot...

(#7277) kelzsoca válasza Nara19 (#7276) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Persze, simán megéri egy komolyabb gépre rádobni egy +10k-t, vagy gyüjteni addig, ameddig össze nem jön egy minimum kapacitív gépre a pénzmag :)

Az meg hogy itthon, normális garanciával-szervizzel rendelkező gépet vennél, sokkal megnyugtatóbb mint kínából berendelni valamit :)

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#7278) pckownz válasza Nara19 (#7276) üzenetére

pckownz
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ennél kedvezőbb áron szereztem be, és itthon. Szóval nekem megérte. Megmondom őszintén, nem néztem, hogy a kolega úr mennyiért akarja beszerezni, de nem is érdekel. Ha a leírtak alapján annyit megér neki, akkor vegye. Ha nem, hát ne :R
Nekem bőven megteszi ez a rezisztív kijelző is. Tényleg arra amire használom, bőven sok ez a gép...

(#7279) selenge válasza Nara19 (#7276) üzenetére

selenge
(tag)
LOGOUT blog

nézd, amire nekem ésa feleségemnek kell arra elég szerintem a rezisztív kijelző is... olvasásra, netezésre, filmnézésre (a gyereknek is kocsiban) egy ilyen szerintem tökéletes.

ez elég korrektül hangzik bgn-es wifi, és 6000es aksi...

(#7280) Niceman

Niceman
(lelkes újonc)

Priviben is elfogadom a segítséget!!!!!!!!!!! :DDD :R

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

(#7281) selenge

selenge
(tag)
LOGOUT blog

nos, ez viszont elég korrektül hangzik, kár hogy csak 7colos [link]

(#7282) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg egy ujabb eddig ismeretlen lehetoseggel talalkoztam ma: Dell Streak 7, 280 dollar. Ugy tudom van ra mindenfele erolkodes nelkul android 3.2 update hivatalosan. Filmnezessel milyen gyorsan doglik le az aksija, tudja valaki?

Picit utananeztem, ugy tunik remesen gyenge az aksi.

[ Szerkesztve ]

(#7283) zsomle98

zsomle98
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Kb 10 körül szeretnék tabletet minden milyen a lényeg hogy a wifi menjen rajta!
Plus ne legyen valami kína vacak ami 5 percet fog bírni akinek van valami ilyesmilye az írjon püt!

Androidonly

(#7284) z0d1AK válasza zsomle98 (#7283) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

10-ert jót, ami nem kínai?
Haha, várj még vagy két évet:)

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#7285) jFox válasza zsomle98 (#7283) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég utópisztikus vágyak... :D
Olyan 30-40 körül talán találsz.

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#7287) zsomle98

zsomle98
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Amúgy meg próba szerencse!

Androidonly

(#7288) jFox válasza zsomle98 (#7287) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az! Fő a pozitív hozzáállás. :K
Hajrá! :C

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#7289) bigrock válasza zsomle98 (#7283) üzenetére

bigrock
(fanatikus tag)

Ha 10 körül (délelőtt) bemégy a MM-ba, ott lehet kapni nagyon penge nem kínai cuccokat. Ipad, TAB, Iconia stb... ja az áruk?... hát az 10*10 körül mozog. :)

[ Szerkesztve ]

(#7290) BigT válasza selenge (#7281) üzenetére

BigT
(senior tag)

valóban nem tűnik rossznak. Találkozott már "élőben" ezzel valaki?

SGS2 - NeatROM 4.7

(#7293) selenge

selenge
(tag)
LOGOUT blog

concorde 7020-al van valakinek tapasztalata? ph-n elég jó tesztje volt

(#7294) szaszapi

szaszapi
(senior tag)

Nézegettem én is ebay-en ezeket a tableteket főleg 7"-es méretben.Valaki vásárolt már külföldről?Mennyire megbízhatóak ezek a noname cuccok?

(#7295) selenge válasza szaszapi (#7294) üzenetére

selenge
(tag)
LOGOUT blog

elég sokról van teszt itt ph-n is illetve más fórumokon.. wayteq, concorde, zenithink, dropad...
nyilván nem ipad, tab szintűek, de az áruk sem ugyanaz.. illetve kollégák előttem írták, hogy sokukat itthon is meg lehet venni, itthoni garival (ez plusz 10-20k-t jelent az ebayes árhoz), illetve ebaynél is olcsóbban lehet pár oldalon rendelni

(#7296) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hoppa!
Lenovo Ideapad K1 330 usd. Na, talan ez. Viszont holnap meg kellene rendelni, hogy ide is erjen mire megy a repcsi.

(#7297) radi8tor1 válasza Drizzt (#7296) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Hol 330 USD ez? Közben megtaláltam.

[ Szerkesztve ]

AVEXIR 32GB 4-es RAM kit (féláron) eladó - http://href.hu/x/ki89

(#7298) szaszapi

szaszapi
(senior tag)

ahogy nézem,ebayen ez a legolcsóbb cucc.Van valakinek tapasztalata róla?Megéri ilyet venni vagy felejtős?

[link]

(#7299) macimeister

macimeister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van nálam egy noname tablet android 2.1 el szerelve. Van egy T-mobile-os usb internet stirckem (Hauwei E173). Meg tudom valahogy oldani, hogy a tableten menjen a stickes net? USB Host mode bekapcsolva, de mikor rádugom az eszközt pár villanás után kiírja fent, hogy USBMassStorage Removed!.

Bocsi, ha rossz helyre tettem fel a kérdést.

Like! -> goo.gl/o1r6l

(#7300) Luissimo válasza macimeister (#7299) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

szerintem egy USB HOST módra alkalmas kábelen keresztül kellene feldugnod az eszközt.
(milyen usb csatlakozó van a kütyün? )

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.