A topic azért készült, mivel elég sokan privát üzenetben kérnek segítséget, esetleg véleményt, hogy melyik tablet jó, mire elég, mire használható. Ez nem baj, viszont ha itt történik meg ugyan ez, akkor az információk áradatát mindenki láthatja.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Tabletek, E-bookok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Tabletek, E-bookok » Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. / (kiemelt téma)Téma összefoglaló
ans
(fanatikus tag)
Csak egy kis pontosítás, az EMS posta nagyobb fokozatú szolgáltatást nyújt, kétszer is meg kell kísérelniük a kézbesítést, illetve szombaton is kézbesítenek, ha éppen úgy jön ki. Szerintem nemcsak Kínában, hanem Japánban, Szingapúrban és Hong-Kongban is népszerű.
Köszi, mindkettő szimpatikus, körbejárom a dolgot, ezek újonnan kerülnek ennyibe/fognak ennyibe kerülni?
LMDE
Tudom, hogy nem jó az nekem, de csak arra akartam kilyukadni, hogy nem rögtön feljelentés lesz belőle adócsalás címszóval, hanem fizetési felszólítás.
Igen, ezek az új árak (az előbb ezt elfelejtettem beleírni).
http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

bigdady
(őstag)
Mikorra várhatjuk a wayteq xtab100is tesztjét?
Köszönöm, meglesem. 
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Ha rosszul írok telóról küldöm.

tvamos
(őstag)
Nekem nem igy volt. Semmi feljelentes, vagy ilyesmi.
Irtak egy gyonyoru, hivatalos levelet, amin azt irtak, hogy szerintuk az aru erteke a csomagolason hibasan van feltuntetve. Kerik, hogy igazoljam a vetelarat, vagy adjam meg, mire szolgal az eszkoz, es akkor ok kikalkulaljak az erteket.
Tomi - "Az alkohol nem megoldas, de a tej sem az!" - (altalam) ismeretlen szerzo / Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

Imy
(őstag)
Köszi! Akkor még várok a Concorde-ra...

tvamos
(őstag)
Lentebb (neked lehet, hogy fentebb, de mindenkeppen regebben) volt linkelve egy iras. Az alapjan nem nagy szam. Mondjuk az 1GRAM jo! Gondolom a Concorde 9.7 IPS sem lesz sokkal jobb, szerintem arra nem erdemes varni. Akkor inkabb valami Kinabol...
[ Szerkesztve ]
Tomi - "Az alkohol nem megoldas, de a tej sem az!" - (altalam) ismeretlen szerzo / Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

hun_gery
(fanatikus tag)
Legyen úgy
Szépen megfogalmaztad azt, ami számomra annyit tett, hogy "kb olyan, mint nálunk az elsőbbségi" 
Lényeg az, hogy megéri azt a pár krajcár plusz pénzt.
És valóban az egész térségben népszerű.
[ Szerkesztve ]
Igen, ezt kevertem, viszont a "sima" postai küldeményeket is megfoghatják, nyilván "lazább" a kezelés, mint egy DHL esetén mondjuk 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
" Magánemberként meg nem fogja rólad a leghülyébb vámos sem elhinni, hogy termékmintát kérsz/kapsz"
És ha cégnév van megadva a postázási címnél?
[ Szerkesztve ]

rgyorgy
(lelkes újonc)
Sziasztok remélem jó helyre írók de más fórumot nem találtam.
A kérdésem az lenne, hogy van nekem egy Samsung tab p6210 és szeretném root ni.
A leírás meg van hozzá csak azt nem tudom, hogy ha meg van és érkezik a tabra egy frissites
akkor ez be zavarja? Mert vissza zárni meg nem nagyon lehet ahogy olvasgattam.
A válaszokat előre is köszönöm. 

tvamos
(őstag)
Itt nem kaptal segitseget?
[Re:] Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus - méltó utód
Gondolom ahoz hasonlit a legjobban!
[ Szerkesztve ]

Imy
(őstag)
Hol volt? Engem is érdekelne? Miért nem nagy szám? A kínai miért jobb? Én nem vacakolnék vele, 100$ felett nem érdemes onnan venni, ha valami nem jó, akkor csak a szívás megy az egésszel... Dealextremből sokszor rendeltem, eddig nem volt gond a cuccokkal, de 15$nál nem volt semmi sem értékesebb..

Imy
(őstag)
10' tok, szinte bagóért. Lehet veszek egyet előre, már csak tablet kell. 
Lényegében még egyik tablet sem kapható, tehát véleményt/tapasztalatot mondani még igen korai lenne bármelyik gépről is.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

rgyorgy
(lelkes újonc)
Köszi szoktam oda is írni de nem sok használója van meg ennek tabnak.
Azért is kérdeztem itt ahol vannak tapasztaltabb emberek is.

zedok
(senior tag)
Elméletileg, hangsúlyozom elméletileg ezen a héten indul az árusítás, ha minden jól megy! 
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Inkább jövő héten, vasárnap este van 

tvamos
(őstag)
Na jo, csak ez az ipon osszehasonlitas volt!
Szerintem nem nagy szam ez a processzor: RK2918 1GHz Cortex A8

Imy
(őstag)
Nekem amire kell: net, pdf olvasás, max filmnézés, de nem jellemző. Arra elég, nem?
Igen, elég.
http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w
Valóban nem a legújabb processzor, viszont elég jól támogatott a 2918-as, talán az 1 Gbájt RAM-mal elég lehet. Illetve amire a többség felhasználja, arra szintén elég lehet. Lásd, ma felváltva kezeltem az iPadet és az xTAB-70i-t, igazából ugyan úgy elértem minden funkciót és különbség talán abban volt inkább, hogy az alkalmazásváltások (főleg póker, mail és browser) között az iPad némileg gyorsabb volt.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

hun_gery
(fanatikus tag)
Akkor pedig 99%, hogy vám elé állítják. :S

boxgamer12
(lelkes újonc)
Jöhetnének már új 2 magso procival felszerelt tabletek

Prien
(senior tag)
Késnek a 2 magos Novo 7 tabletek is, épp ma írta a Spemall, hogy Május végére --Június elejére várható. Ez egy hónap csuszi! 
A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

boxgamer12
(lelkes újonc)
jh , sajna
azokat is várom mert azt mondjuk megmerném rendelni pandawillről, egyrészt olcsó is (márha maradnak az árnál) másrészt eléggé megbízhatóak a novo7 es termékek
am én a google nexus tabletjére leszek kiváncsi

Prien
(senior tag)
Na igen, a Nexus tabira én is, de azt nyáron mutatják be, kb. őszre ér hozzánk, számításaim szerint.
A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

kasee
(fanatikus tag)
Hello!
Milyen tabletet ajánlanátok?40-50 eft ig, használt is jöhet olcsobban is:-)
Az elvárásaim a következőek:
GPS, simkártya foglalat 3g-hez,wifi, 3d játékok menjenek pl mc3, 9mm
előlapi kamera, skype videóhivas wifin
kösz
[ Szerkesztve ]
Anubistravelhez szóló, 100.000 ft értékű utazási kupon eladó! Bármely útjukhoz felhasználható teljes mértékben , last minute utakhoz is, december 31.-ig kell leutazni!

ronson
(senior tag)
Röviden: Ilyen nincs.
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

tvamos
(őstag)
Az iPad nem egy mai darab mar. Van 2-es, meg 3-as. Es azok nem kicsit gyorsabbak a 70i-nel. Ahogy probalgattam a 3-at... az gyorsabb volt a Tegra2-esnel is. De, ahogy mondod! Ki lehet varni a 70i-t is.

tvamos
(őstag)
Ha jo a hasznalt, es nem kell a szuper sebesseg, akkor S GT-P1000. Szerintem korrekt kis gep, nem is lassu... de nem egy dual core.

kasee
(fanatikus tag)
Értem, és ha lemondok a gps, simkartya foglalatról?
ainol novo elf vagy aurora II pl? youtubeon a játékok egész jók.
Ezeken használható a skype nem_?
Vagy milyen 2 magost ajánlanál gps,sim nélkül?
[ Szerkesztve ]
Anubistravelhez szóló, 100.000 ft értékű utazási kupon eladó! Bármely útjukhoz felhasználható teljes mértékben , last minute utakhoz is, december 31.-ig kell leutazni!

gipsztigris
(senior tag)
Huawei Ideos S7 Slim
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
iPad 2-t használok.

tvamos
(őstag)
Hat te tudod! Engem zavarnak ezeken a Tabokon az akadasok, a bosszanto aprosagok...
Nem azt írtam, hogy egy szinten van a kettő. Az iPad piszok gyors és masszív, szeretem is használni. Az xTAB-70i közel nem olyan gyors, de elviselhető az iPad mellett is, főleg ugy, hogy harmad annyiba kerül.
Talán ebben a fórumban merült fel (és nem csak általam) a kérdés a WayteQ és a Concord tablet kapcsán az RK2918 (WayteQ), és az A10 (ConCorde) közötti különbség.
Nos én találtam egy videós benchmark tesztet, amit megosztanék veletek is: [link].
Ami nekem picit érdekes, hogy az A10, és a Mali-400 több pontot ért el, mint a Rocki a GC800-al, mégis a Mali volt az, ahol nem minden teszt indult el, ami a GC800-al vígan lefutott.
Ezért a program általi teszteredmény számomra kicsit furcsa; mintha a számításba nem vette volna bele az el nem indult teszteket a program, és csak a maradék tesztek futása alapján pontozta volna az eredményt a Malinál, míg a GC800 "lassúságába" a többi elindult tesztprogram eredménye is beleszámított volna 
Aki nem így látja, magyarázza meg, hogy miért jobb a Mali, mint a GC800 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.
Ahogy írtam, a Rockchip jobban támogatott, valószínűleg a benchmarkokban is - amelyek mondjuk túl sokat azért nem érnek, mert hiába a szép szám, ha rendszer összefossa magát.
Az A10 erősebb, mint az RK2918, viszont az MP1-es Mali-400-at veri a GC800-as.

tvamos
(őstag)
En meg csak azt akartam irni, hogy en meg nem vagyok hajlando megalkudni ezekkel az aprosagokkal. Meg a Transformer akadasait elviselem a widgetekert cserebe, de ennel tobbet nem.
+ Elvbol sem akarok Allwinner, meg Rockchip, meg ilyesmi processzoros cuccot.
[ Szerkesztve ]

Integra
(Jómunkásember)
mivel nincsen kiemelt tablet topic vásárlásra, ezért ide írom, hátha ez az 
android tablet kéne anyumnak, böngészés, tv műsorok, skype, egy kis multimédia, alapvetően ennyire kellene. mit ajánlotok? mi az amivel érdemes foglalkozni és nem 100e ft?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
A tévé nézés eléggé kérdéses, mit akarna nézni, milyen formában? Első körben ez elég gyenge pontnak tűnik.
Amúgy esetleg xTAB-100is, új, most jelenik meg, látatlanban minőségibbnek tűnik, mint az előző két verzió, de ez ügyben holnap oksabb leszek, mikor a kezemben lesz.

Integra
(Jómunkásember)
ja nem úgy
úgy értem tv programokat nézné neten weben keresztül, magyar, angol és német csatornák, kvázi elektronikus képújságként használná, mert rohadt sok a csatorna, így könnyebben átlátná 
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
WayteQ xPAD-70 és xTAB-70 ICS frissítés!

zedok
(senior tag)
Hali!
Vacilálok a két tab között (xtab 100is vs. concorde 9.7) és a kérdésem az lenne, hogy e két tab közül melyiknek "erősebb" az akksija (melyik bírja tovább)?
Mert ránézésre rendben 8000 mAh "tyűű az sok", a 3750 mAh meg "kevés". A valóságban hogy lehetne utána "számolni" vagy valami konkrétabb értéket kapni afelől, hogy mekkora is a különbség? Vagy ezt csak tesztelések után derülne ki, hogy melyik bírja jobban?
Remélem érthető voltam, köszönöm a válaszokat! 
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Üdv!
Ez csak teszt után derülhet ki.
A Concorde9,7 tabletje a saját tesztjük szerint üzemidőben világbajnok az tuti.
Gipsztigris irta nemrég:
"Nálam volt egy 9.7 IPS két hétig tesztre.
Én is csináltam üzemidő mérést. 8 órát nyúzták a gyerekek. Volt benne két film, internet és játékok. Egyszóval teljesen vegyes üzem, ami általában is előfordul. Fényerő kb.50-60%-on. Wi-Fi akkor volt bekapcsolva, amikor kellett. És nyolc óra után 23%-os akkumulátornál tettem fel töltésre."
Az szerintem ebben a kategóriában egyenesen kiváló!
Összehasonlitásul: az én Teclast A10t 9.7 tabletem éppen 6,5 órát birt ki ma kb1/3-os fényerő mellett bekapcsolt wifivel folyamatos használattal(dokumentumot olvastam rajt végig).
Szóval nagyon meggyőző a Concorde.
[ Szerkesztve ]

keccsa
(tag)
"viszont az MP1-es Mali-400-at veri a GC800-as."
Ennek a júzernek más a tapasztalata... [link] 
Mondjuk nem írta, hogy ez MP1 lett volna. 
Azt viszont igen, hogy hihetőnek tartja a 2160p-s támogatást, mert a 1080p 3D-s anyagot simán viszi a Mali-400! 
Ráadásul a Concorde meg azt írta, hogy a 9.7IPS-ben lévő MALI-400 320MHz-en ketyeg, ami a legmagasabb órajel a családban.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!

fpatrik17
(fanatikus tag)
Üdv!
Lenne egy érdekes kérdésem
Elkezdtek érdekelni eléggé ezek a gépezetek, jól jönne egy otthonra.. 8,9 - 10" lenne az ideális, de 40 k körül értelmeset nem találtam sajnos.. 
7"-ban találtam pár alternatívát:
Ainol Novo 7 Elf
ConCorde Tab 7015
WayteQ xTAB-70 / WayteQ xTAB-70i (i-s változat megér +5k-t?)
Ghoo Tab 7000
Vélemények érdekelnének, melyik lehet az IDEÁLIS ezek közül?
Elf javára szól a zsír felbontás, de nem olvastam még eleget róluk... Vannak itt okosabbak biztos, mint én 
[Ez SmartQ] tábla még nagyon bejövős! Csak még drága, de jó felbontás, 2 mag, IPS és 8,9". Erről esetleg tapasztalat/vélemény?
Bármi help jóljönne! 
Köszönöm!
Steinheil Curved SIII fólia kerestetik! Privátban írj, ha megszabadulnál tőle :)