2013. május 22., szerda

(#601) HaZsolt válasza darál0w (#600) üzenetére

HaZsolt
(őstag)

Valószínű ez lesz nálunk is. Nekem 4 maggal 3200on stabil. Amint feszt emelek, vagy húzok egy picit rajta állóra kapcsol:S

(#602) darál0w válasza HaZsolt (#601) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor az. fx5000nél találkoztam ilyen problémával. ott ez volt :)

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#603) kamarush

kamarush
(lelkes újonc)

darál0w hozzászólására felbuzdulva, a negyedik mag teljesítményét visszavettem először -6%-ra az acc-ben; ott nem volt jó; -12%on már 50 perce stabil a prime alatt mind a 4mag 3600on :DD
erre nem is gondoltam :R
köszönöm szépen

[ Szerkesztve ]

(#604) darál0w válasza kamarush (#603) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ez az 1ik megoldás. de általában nem működik...:)

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#605) Salvatore válasza darál0w (#585) üzenetére

Salvatore
(tag)

Nah úgy néz ki ez a helyzet.

Vettem egy Rana magos X3-at és úgy néz ki ez tényleg jól megy 4 maggal, bár még olyan nagyon sokat nem teszteltem.

A pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta...

(#606) Salvatore

Salvatore
(tag)

Ha 4 magosítva használom, akkor Deneb-et ír és nem Regort. Ilyenkor létezik, hogy van benne L3? Egyébként az L3-at milyen opcióval lehet bekapcsolni Gigabyte lapban?

(#607) darál0w válasza Salvatore (#606) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

igen az a deneb mag...

L3at külön csak x4es athlon setében leeht kapcsolgatni ki-be, ha jo.

x2, illetve x3 esetében csak magokkal együtt.

(#608) Salvatore válasza darál0w (#607) üzenetére

Salvatore
(tag)

Ahha, akkor értem, köszi.
Sajnos az enyémbe akkor nincs L3 (cpu-z szerint), viszont a prime jó ideje megy hiba nélkül 4 maggal. Végül is a lényeg ez, csak kissé telhetetlen vagyok...:)

(#609) darál0w válasza Salvatore (#608) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

regor helyett propus mag...jo is az :)

(#610) szente

szente
(őstag)
LOGOUT blog

hali

milyen lapot tudtok ajánlani az iponnál amivel tudok sok magosítani?az a lényeg legyen benne integrált vga és olyan 20-23k között legyen.
procit is ajánlhattok hozzá,szintén ilyen árkategórában szintén az iponból!

köszi :R

szép napot!

Vegyé':http://href.hu/x/fnts

(#611) Salvatore válasza szente (#610) üzenetére

Salvatore
(tag)

Szerintem ez ami nekem van megfelelő lenne:
Gigabyte GA-880GM-UD2H, van rajta minden, mint a bucsúba:D
Athlon II X3 435, ezeknél ahogy tudom elég nagy az esély mostanság a sikerre.
Az enyém Propus magos ugyan, de a 4 mag hibátlan.

(#612) szente válasza Salvatore (#611) üzenetére

szente
(őstag)
LOGOUT blog

ehhe!pont ezt a két dolgot néztem ki! :DDD
akkor köszöntem! :R

(#613) Visormail válasza MZsoltee (#1) üzenetére

Visormail
(őstag)

Sziasztok az első hozzászólásban ez nem elírás?
"Agena B3:
Athlon X2 7550 7750 7850 BE:
4 magosítható"

Tudtommal ezek a felsorolt processzorok csakis és kizárólag Kuma magos verzióban léteznek, Agena B3 maggal nem. Ezt támasztja alá ez a táblázat is: [link]

N.E.M. http://href.hu/x/iwti - Athlon II X2 260, 6GB RAM, HD4850

(#614) darál0w válasza Visormail (#613) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ha magosítod Agena lesz belőle...ergo eleve Agenára épült. :)

(#615) TROG AIR

TROG AIR
(fanatikus tag)

Üdv .....Asrock M3N78D alaplapban lett
AMD Athlon II X3 440 3ghz -ből phenom II b40....fél napja tesztelem és stabil....az ok hogy b40 lett belőle?

Gut...besser....tróger. :)

(#616) Thrawn válasza TROG AIR (#615) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:K

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://href.hu/x/iisz

(#617) TROG AIR válasza Thrawn (#616) üzenetére

TROG AIR
(fanatikus tag)

thx...

(#618) darál0w válasza TROG AIR (#615) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mivel teszteled?

a b40 az oké.

(#619) HaZsolt válasza TROG AIR (#615) üzenetére

HaZsolt
(őstag)

L3 cache-et is sikerült életre keltened?

(#620) echterion

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

nForce 550-es chipsettel szerelt lapokban működik a magfeloldás? Egy Gigabyte M55S-S3 Rev.2-es lapról van szó.

Üdv.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#621) finest válasza echterion (#620) üzenetére

finest
(őstag)
LOGOUT blog

LOL. Nem, nem működik, nekem is van egy, nem láttam ilyen opciót.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#622) echterion válasza finest (#621) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi.
De miért olyan vicces ez a kérdés? :U

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#623) finest válasza echterion (#622) üzenetére

finest
(őstag)
LOGOUT blog

Irtó régiek már ezek a lapok. Mondjuk a rev.2-höz jött ki egy 2010-es béta BIOS.

(#624) darál0w válasza echterion (#620) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem működik sajna.

sb710 ileltve 750 kell hozzá....vagy ujabb lapokban megoldják máshogy. ez a lap meg kicsit régi ahhoz, h foglalkozzanak ilyennel sztm.

(#625) echterion válasza darál0w (#624) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 710-750-ről tudok, csak azt nem tudom, nV chipset tud-e ilyet. Ezek szerint nem nagyon. Köszi a segítséget.

(#626) echterion válasza finest (#623) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Addig jó lenne, míg összejönne egy normálisabb lapra a pénz. Mivel most veszek egy 720 BE-t, meg egy Z5500-as szettet (jó vétel lesz, bűn lenne kihagyni), így normális lapra már nemigen marad lóvé sajna.

(#627) finest válasza echterion (#626) üzenetére

finest
(őstag)
LOGOUT blog

Ahhoz kelleni fog az FJI BIOS.

(#628) echterion válasza finest (#627) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem gond, van egy egymagos Athlon64-em. :))

(#629) darál0w válasza echterion (#625) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tudhatja, csak nem ezek a régik :(

(#630) szente válasza szente (#612) üzenetére

szente
(őstag)
LOGOUT blog

nah meg jött a lap cpu kombó úgy látszik sikerült feloldani a negyedik magot is.bár még tesztet nem futtattam rajta,de windowsban eddig még nem hibázott,pedg az fsb-t is felnyomtam 221mhz-re.
a kérdés a következő:
az acc beálltásoknál lehet valami értéket megadni magonként -12%-tól +12%-ig.az micsoda?most alapbeállitás szerint -2%-on van.meg lehetett valami fw-t is cserélni benne,azt hibridre raktam,mert defaulton kikapcsolt a gép és nem is lehetett vissza kapcsolni,csak bios reset után...

(#631) darál0w válasza szente (#630) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hybridre állítás után működik a letiltott mag, illetve L3...

+-12%, pedig a magonkénti terhelést lehet növelni, illetve csökkenteni.

(#632) echterion válasza darál0w (#629) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Á, közben Gianni szólt, hogy már elfogyott a 720 BE. :U Pedig jó áron volt. Mindegy, majd keresek valami mást. Esetleg az x2 555 procik között lehet tudni, milyen a 3 vagy négymagosítható proccok aránya?

(#633) lsc válasza echterion (#632) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Apróban lehet kapni teszteltet, az eladó tudják nagyjából mekkora az arány.

Az élet kegyetlen .

(#634) szente válasza darál0w (#631) üzenetére

szente
(őstag)
LOGOUT blog

és ez milyen értéken a jó?ha birja akkor +12%?
amúgy b35 lett belőle,ha ez esetleg nem lenne nyilvánvaló.

[ Szerkesztve ]

(#635) darál0w válasza echterion (#632) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elég jo...de ha szükséged van a 3 vagy 4 magra, akkor inkább athlont vegyél...x3 illetve x4. azokban is aktiválhato a 4. mag, illetve L3 is.

(#634) szente 0%.

[ Szerkesztve ]

(#636) HaZsolt válasza echterion (#632) üzenetére

HaZsolt
(őstag)

Ennél rossz az Arány. 7-ből 2 ment 4 maggal.

(#637) szente

szente
(őstag)
LOGOUT blog

na most valami történt,mert újra inditottam a gépet és most 3 magosként indult újra,pedig be se léptem a biosba...ez mitől lehet?

(#638) echterion válasza darál0w (#635) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazából jelenleg még nem feltétlenül szükséges, csak jó lenne, ha lenne, mert ki tudja, mit hoz a jövő. A 3 mag mindenképp jól jönne, mert akkor egy maradna a háttérben a win-nek, a másik kettő meg tudna arra a pár játékra állni, amikkel játszom.

Azért nem akarok pretested cuccot venni, mert az ÁFA-t vissza tudom igényelni a cucc árából, de ahhoz ugye névre szóló számla kell.

(#639) Adam333

Adam333
(tag)

Hali!
MSi 785gm e51-el megy a magfeloldás?

(#640) lsc válasza echterion (#638) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van olyan eladó ha jól tudom aki tud áfás számlát adni.

Mod Adam333 : Első pont cpu unlock core [link], tehát megy.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#641) Adam333 válasza lsc (#640) üzenetére

Adam333
(tag)

Köszönöm szépen!
Egyébként tudsz olyat ajánlani, aki tud adni áfás számlát és megbízható? Szívesen vennék vmi pretested cuccot.

(#642) lsc válasza Adam333 (#641) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom overt már kérdezed, még herrz- t is megkérdezheted.

Az élet kegyetlen .

(#643) echterion válasza lsc (#640) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, csak azért akartam most egy 720 BE-t venni, mert Gianninál 25990-ért volt kitéve, ami a legolcsóbb bolti ár alatt volt egy 5-össel, és ebből még ha levettem volna az áfát, akkor lett volna 20-ért egy nagyon jó kis procim, ami lehet még 4 maggal is ment volna.
Aztán írta, hogy már nincs, pedig a listán még rajta volt. :U

(#644) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

sziasztok

van nekem egy phenom II 555BE procim

próbáltam négy magosítani, alapfeszen kifagyott windows töltése közbe. szerintetek van esély rá, hogy feszemeléssel működni fog?

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#645) Piloss válasza kungzi (#644) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Igen.

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. [Samsung Galaxy S Advance (Jelly Beam 4.1.2)] Eladó Iphone kábelek: http://href.hu/x/jb2h

(#646) echterion válasza kungzi (#644) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az esély mindig megvan. :))
Esetleg próbáld meg egyenként bekapcsolni a magokat, ill. a magok terhelését is visszaveheted, hátha segít.

(#647) TROG AIR válasza HaZsolt (#619) üzenetére

TROG AIR
(fanatikus tag)

Nem saját részre készült a konfig -és azt nem figyeltem....(L3) :(
....de stabil a gép....

(#648) evola

evola
(senior tag)

Sziasztok!

Hozzájutottam egy AMD Phenom II X2 Black Edition 550 procihoz.

- CPU alias Callisto
- CPU stepping RB-C2

Egy Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0 lapban van a proci, ezzel nem tudom megpróbálni sem a 4 magosítást.

Ezt szeretném megtudni ez a két lap közül melyikkel lehetne megpróbálni a + 2 mag feloldását?

- GA-MA790X-UD3P
- ASUS M4N82 Deluxe

Valamelyiket megvenném hozzá, elég jól tuningolható procinak tűnik, 4 ghz-en még majdnem be tudna bootolni a rendszer, de a mostani lap elég gyenge feszemelés terén, pedig vízzel tudom hűteni..

Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-

(#649) Thrawn válasza evola (#648) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindkét lap tud magfeloldást, kérdés, hogy szerencséd van-e a procival.

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://href.hu/x/iisz

(#650) evola válasza Thrawn (#649) üzenetére

evola
(senior tag)

Köszönöm a választ, akkor az Asust választom és meg is rendelem hamarosan , a többi kiderül. Majd beszámolok itt az eredményről!

Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.