Sziasztok!
Sok fotóra kéne ugyan azt a korrekciót végezni. (Pl. van 1000 fotó, és mindegyikre x%fényerő-kontraszt, telítettség....)
Tudtok erre valami megoldást, vagy egyesével kell végigmennem
thx
free your mind

Sziasztok!
Sok fotóra kéne ugyan azt a korrekciót végezni. (Pl. van 1000 fotó, és mindegyikre x%fényerő-kontraszt, telítettség....)
Tudtok erre valami megoldást, vagy egyesével kell végigmennem
thx
free your mind

Actiont kell rajuk csinalni:
[link]

Kir! Megcsinálja az auto mentést is, hogy mindegyik jpg, x% tömörítés....
Köszi!
free your mind

Azt szerintem nem.

Tevedtem, menteni is lehet.

kérdés
canon eos 400 d-vel készült kép (raw-large) 2 db képet ment el a gép
1 db 3mega körüli jpeg file-t és
1 db 10 mega körüli CR2 kiterjesztésűt <- NA
ezt nem nyitja mega magyar 8-as ps, tud vki segíteni?
kösz
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

Ezt töltsd le és másold be ahová kell (A read me leírja hová kell másolni) [link]
ps: Ha nem működne sorry csak egy tipp volt
[ Szerkesztve ]
Fujifilm FinePix S3500 eladó
Netudd meg Chop,milyen hasznos linket adtál. 
HTC One...Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Nikon D5000 - Bicskás internyet, Nexus 7 32GB Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Üdv.
Én is lekesen használom a programot, tudok már ezt-azt, de az egyéni arcképként Parci irja: "Erre optimalizáljátok a transzparens .gif -eket: #CDC5AF"
Ezt hol lehet? 
csak tipp: háttér megadásánál ha megadod ezt: CDC5AF #-nélkül? 
HTC One...Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Nikon D5000 - Bicskás internyet, Nexus 7 32GB Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Ahha, köszike.
De egyvalamit nemértek. Ha átlászónak kell lennie, akkor ez miért kell?
ezekszerint jól gondoltam?
Azt,hogy miértpont így kérik Parciék,bevallom nem tudom.Avataromat,mikor csináltam,csináltuk,csak simán elmentettem irfranview-ban átlászó gif-ként,oszt keziccsókolom.

Igen, jól gondoltad! 
Én sem értem.... 
Nem épp erről van szó, mert itt nem a háttér a lényeges pont.
Az adott transzparens GIF-et azért kell egy bizonyos színre optimalizálni (ami itt történetesen a #CDC5AF), hogy a szélein a recék abba a bizonyos színbe "ússzanak bele". Ezt úgy teheted meg, hogy ráklattyolsz a File --> Save for Web & Devices menüpontra, ott kiválasztod a GIF opciót, bepipálod a Transparency-t, és a Matte-nél kiválasztod a megadott #CDC5AF színt.
[ Szerkesztve ]

A matte az melyik, mert nekem magyar a program. A maszk? 
Ha a maszk, akkor készen van.
[ Szerkesztve ]

A matte szerintem matt mert a maszk az mask
De sokan elmondták már hogy ha magyar PS-et hazsnálsz, nem igazán tudnak segíteni,mert mindenki az angolt használja+az összes tutorial angol.

ühhüm, értem. 

Ime, a megoldas:
matte = maszk, matt, szegély
Es hogy tobbe ne legyen ilyen problemad:
[link]
Amugy csak a szopas van a magyar PS-sel, jobb az angol.

Köszi, lehet, de nekem ez van... 

Akkor ezt kell szeretni.

hello ...
ha egy layer-en van effect, akkor hogy lehet megcsinálni, hogy a layer-el együtt az effektek is átméretezôdjenek?
monjuk 80 layer esetén is? :-/
én csak a kérdést tettem fel a válasz mókatársnak kell
ésszel

azon a megoldáson kívül, más kell, hogy az effektből layert csinálsz? feltéve ha nincs szükség a későbbi effektezésre
"If in doubt, flat out!" Colin McRae

Hat, most hirtelen egy - szerintem - favago megoldas jut eszembe: atmeretezed a layereket, kijelolod oket majd Layer > Layer style > Scale effects. Es a csuszkan tudsz allitani "erosseget".
Kep atmeretezesnel joval egyszerubb a szitu: az Image size ablakban be kell pipalni a Scale style-s checkboxot es akkor a kepmeretezessel aranyosan fog valtozni a retegstilus is.

Ez milyen frissités,mert hogy nekem 1-1,5 óra alatt sem telepűlt,csak megy fel a csík sokszor és baromi lassú a gép. update
[ Szerkesztve ]

Lehet vektoros logo-t feltölteni a brandsoftheworld-re.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae

Pontosan. 

ez a device central cucca. ezt azoknak kell használni, akik mobilokra fejlesztenek tartalmat és jó dolgukban nem tudják, hogy mit találjanak ki 
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

Nekem mindig telepíteni akarja amikor a PS-t elindítom fogalmam sincs hogy kéne lelőni.

szevasztok
a kérdésem egyszerü. a filter/artistic menüpont alatt több "effektet" találhatunk. egyike pl a palette knife. ennek van speciel egy olyan huzokája, hogy stroke size, ami 0 és 50 között skálázodik. ha valaki ezt a huzokát megfogja és balrol jobbra (0-rol 50-re) végighuzza, akkor lényegében egy mozgást kap. ezt az egész 50frame-böl állo mozgást hogyan tudom legegyszerübben létrehozni egy kiszemelt képen? tehát a cél, hogy ne kelljen a képet 50x beállitani különbözö stroke size -ra és 50x elmenteni. remélem érthetö voltam 
elöre is köszönöm a segitséget 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ezt miért írja ki?
Nem tud feltelepülni.. 
Mert nem vetted meg
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Vagy csak nem tette be az install CD-t 

Köszi!

Megvettem a W boltban, 288 Ft-ért, ÁFÁ-val!. 

Az arc jobb oldalát egy lilás folt dekorálja. Milyen módon lehet a környező bőrhöz igazítani?
By cool !

Healing Brush / Spot Healing Brush / Patch tool 
[ Szerkesztve ]

Köszi!
By cool !

Sziasztok
Photoshop cs3 -t hazsnálok,magyra verziot. Az a problémám, hogy elkezdek egy uj képet csinálni, Vana háttér, aztán ráteszek egy layert, majd egy kört vonalat csinálok, aztán kiöntöm egy szinnel, majd mégegy körvonalat csináéálok és kiöntöm egy szinnel, közbe totál belassul a program és a merevlemezemen több giga helyet foglal el az ideglenes fájlja a photoshopnak, ja és totál befagy minden, MIÉRT VAN EZ? 
Az élet mndig olyan, amit nem mindig lehet szeretni, de egyet mindenki szeret MEGKÖNYEBBÜLNI

esetemben ez a probléma [L:http://www.3dtotal.com/team/tutorials/antro_eye2/antro_eyetex_01.asp][/L]
4 dikig eltudok jutni aztán egszerüen elkezd befagyni és valami 20 gb os ideglenes előzmény elmentést generál
, mi erre a megoldás?
Az élet mndig olyan, amit nem mindig lehet szeretni, de egyet mindenki szeret MEGKÖNYEBBÜLNI

senki semmit? még azt sem, hogy "hülye vagy és probáld meg ujra leirni"?

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ha jól értem a kérdést, akkor sehogy.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

valaki PLEASE

A Magyar nyelvet hogy lehet beállítani a CS3-on?
Telepítésnél az elején oké, de azóta is angol.

sehogysem tudod, ahhoz a magyar verzio kell, a magyar verziot meg angolra nem lehet
, de valaki tud segiteni az Én problémámban?

Lehet, hogy a konfigodban van a hiba... azt meg nem látjuk, mert nincs kitöltve a cuccoknál. Az, hogy a ps minden szarért csinál egy több gigás swapot, természetes. Általában külön partícióra szoktam tenni, vagy olyan helyre, ahol van egy jó nagy összefüggő üres terület. (defrag)

Addig örülj, amíg angol. A legtöbb magyar ps-kérdés arról szól, hogy hogyan lehetne „angolítani”. Az összes tutor angolul van, aki komoly tapasztalattal rendelkezik, ismeri a progit, az dettó az angolt tudja.
Ide is leírom, hátha másnak is segít, ha bejön neked.
1. Photoshop problémádra: próbáld törölni a Documents and Settings / Local Settings / Temp mappa tartalmát.
(Photoshop, és minden egyéb program legyen zárva).
2. Az adott tutorialnál, a negyedik lépés előtt (tehát mielőtt elkezd rakoncátlankodni), nyomj egy Edit / Purge all-t, ahogy rii mester is javasolta.
Ez csak akkor érhető el, ha van egy nyitott dokumentumod, amiben végeztél a megnyitás óta valamilyen módosítást. Ezért ha csak megnyitod az elmentett psd-t, nem lesz elérhető a Purge command.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

biztos megfelel az elvárásoknak, dualkoros, 2,33ghz, és ati 1950 provan benne, 3 gbrammal.

Elméletben jó... bár az előző adag ramommal nekem pl. dobálta a kékhalált, mint az állat, ezzel meg stabil. Pedig a memtest ment hibátlanul eggész éccaka.

Sziasztok kezdő felhasználó vagyok a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e photoshop cs3 felhasználói kézikönyv vagy egyéb irodalom letöltési lehetőséget vagy meg kell vennem a boltban a kézikönyvet? Láttam aneten 6500 körüli összegért a könyvet megéri megvenni ha nincs más lehetőség??
üdv sze-ky