Hali!
A problémám a következő: Z E N betűket szeretném mértanilag egybevágó formába hozni. Ez azt jelenti, hogyha egymásra helyezném őket akkor egy négyzetet kapnánk aminek megvan mindkét átlója + egy felező merőlegese. Mivel ilyen betűtipust nem találtam ezért úgy döntöttem, hogy megrajzolom őket Photoshopban. Később egy videoszerkesztő programban animálnám őket úgy hogy szétcsúszik a négyzet a betűkre.
Tehát nyitottam egy új 1024x768-as, transparent hátterű projectet. Hogy legyen valami segítségem, bekapcsoltam a gridet. Itt egyből több meglepetés is ért:
-Ami a kép szélén négyzet, belűl inkább téglalap
-A transparentet kis négyzetekkel jelzi a PS. Ezek a négyzete mégsem vágnak egybe a megfeleő helyeke a grid-del.
Na jó, megyek tovább. A betű egyenes vonalait kijelölés-színkitöltés módszerrel oldottam meg. Viszont a Z és N betűkben van átló is. Na őket nem tudtam berajzolni.
Ha Line Toolt használtam akkor rasterizálni akart. Ezek után nem tudtam kitölteni a lineok által határolt területet színnel.
Gyakorlatilag egy olyan vonalhúzó kéne nekem mint ami a Paintben van, de Paintben nincs Grid meg transparent háttér.
Mit tegyek?