Acer AL2216W - 22"-is wide DVI-s moncsi
végre leteszteltem rendesebben
-pixelhiba mentes
-a szinek szépek (alacsony fényerővel romlik a szinvilág, mintha kifakulna)
-tökéletesen éles kép
-a fekete nem annyira megnyerő (a kép bal szélétől 8cm-re egy cm széles sávban függőlegesen majdnem teljes magasságában világosabb csík van, ami szürkén már nem észrevehető)
-van még rajta két enyhén zavaróbb világos folt egy a képernyő legtetején ez is kb ott ahol a világosabb csík van, csak teljesen a keret mentén, ez kb 2-3mm széles lehet és amikor pl egy ablakot mozgatok és ott halad el az ablak felső szinátmenetes része, akkr elég hülyén néz ki, de mozgó képen és szines változatos hátteren nem látni, a másik ugyanilyen az a bal alsó sarokban ugyanaz ez is
-fps faxán m1 egyáltalán nem észrevehető a húzása (5ms), a jóöreg Unreal Tournamenttel teszteltem le (játszható sebességgel fut 1680*1050-es felbontásban
), jó régi game
, sajna más fps nem bírja ezt a felbontást, szaggat mint állat, szal a többi fps-em csak kissebb felbontásan megy azok meg úgy homályosak... szal ha valaki ilyen moncsit akar játékra venni, az jobb ha számol egy izom masinával, akinek meg olyan izom gépe van, hogy egy mai dx9-es game elviszi ebben a felbontásban annak meg talán van egy kis többlet pénze, hogy egy fokkal jobb monitort vegyen
-természetesen ilyen képmérettel a tömörített videók (xvid, divx...) szar képűek, de ez nem a monitor hibája, csak ne lepúdjetek meg, ha ekkora moncsit vesztek...
-a monitor nem dönthető illetve nem állítható a magassága sem
-bazi fényes tud lenni most contrast 30 - brightness 20 -as beállítással használom ez is néha világos, de alatta már valahogy romlanak a szinek 
az árát megéri Én asszondom... nemtom otthon mennyi volt, de itt egy minimállal volt csak drágább egy LG 19"-osnál, gondolom azért megérezni a képkülönbséget meg azt, hogy az LG 5000:1-es kontrasztal nyomul, nem 700:1-el...szal ha a képméret fontosabb a minőségnél akkor hajrá
erről ennyit...
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Eladó 0km-es és dobozos kerékpár alkatrészek: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=benedekco - pontos lista privátban