2013. június 19., szerda

(#2951) Maxxter válasza Topperdanger (#2950) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

4GB RAM-ot biztosan kezel, de tudtommal még senki nem próbálta 64bites OP rendszerrel. Lehet, hogy valami összeakad. Melyik bios van fent?
Miért nem jó neked a 32bites?

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#2952) Topperdanger válasza Maxxter (#2951) üzenetére

Topperdanger
(újonc)

hát azért nem jó a 32 bites mert hiába van 4 giga ramom hogyha csak 3.25 - öt kezel belöle...
csak ez idegesit. azt hiszem az 1.5-ös biosom van!

TopperDanger

(#2953) Maxxter válasza Topperdanger (#2952) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Tedd fel az 1.6-ost, talán segít.
A 64-bites windows-t meg nem ajánlom, mert rosszabb a támogatottsága.
A 32bites windwos is kezeli a 4gb RAM-ot, de csak ha szüksége van rá. Pl.: Nagyon memória igényes programot futtatsz.

(#2954) Topperdanger válasza Maxxter (#2953) üzenetére

Topperdanger
(újonc)

nem is tudtam hogy van 1.6-os :)
Köszi szépen a segitséget!
Valszeg akkor maradok a 32 bitnél!

Mégiscsak tudtam hogy van 1.6-os! Mivel az van fennt!
De azért tényleg köszi!
nemtom mi van akkkor :S

[ Szerkesztve ]

TopperDanger

(#2955) Maxxter válasza Topperdanger (#2954) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Még egy új dolgot tudunk a lapról. XP-vel vagy Vistával próbáltad?

(#2956) Topperdanger válasza Maxxter (#2955) üzenetére

Topperdanger
(újonc)

Vistával, de az xp-t is néztem régebben... az sem ment fel.
Pedig a ramok jók.
csak a baj van ezzel a lappal... valami bios beállitás miatt nem lehet ez?
4-4-4-12-800 on mennek a ramok.
ez a gyári.
Szóval nemtom! :)

[ Szerkesztve ]

TopperDanger

(#2957) buherka válasza Topperdanger (#2956) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

4-4-4-12 2T-s időzítést a Geil ramok csak minimum 1.9V-on tudják...ezért van valszeg kék halálod.
Alap feszen (1.8V) nem tuják csak az 5-5-5-15 2T-t.
Adj a Bios-ban egy kis plusz kakaót nekik...semmi bajuk nem lesz, mert hivatalosan 2.1V-ig emelheted nekik a feszt.
A 64 bites rendszereket, meg ne erőltesd...semmi értelme :(

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#2958) Topperdanger válasza buherka (#2957) üzenetére

Topperdanger
(újonc)

2.1-volton mennek! :F :F :F
De mindegy nem szórakozok már vele... ha XP 3.25g ramot ir ki akkor csak annyit kezel a 4 gigából ugye?

KÖSZI!

TopperDanger

(#2959) Maxxter válasza Topperdanger (#2958) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

A windows csak 3.25Gb-ot tud felhasználni, de ha bármilyen másik programnak kellene még az a 800mb akkor azt is használja.

(#2960) The Don

The Don
(lelkes újonc)

hello!

most jutottam oda,hogy a régi 939-es configot,ami nforce chipsetre épült,775ös-re cseréljem.
érdeklödnék,kinek mennyire vált be ez a lap,mert én sem találtam jobbat,megfelelöbbet elfogadható,15-20K-s jelenlegi áron.
minden igényemet kielégitené,egy E2160 lesz benne,és a vga még kérdés,de kérdezem én,mennyire tuning barát,és hogy kezeli a dual channelt,mert volt 965i chipsetes lapom ich8-al,de az a 2x1 gb geil ultrával és a procival 5000 körül irt olvasott everestben,mig az AMD konfig(5000+os procival) 7500-9000 közt szárnyalt.
ennyire fos az intel chipset,vagy csak hülye vagyok hozzá?elfogadom az igen választ,de akkor kérem segitsetek egy jetway 965GDAG laphoz,hogy abbban belöjjem a procit és a ramot is,mert ez igy halál,2,1ghz-en megáll a gép szo nélkül.ezen is 965i chipset van.
megéri megvenni ezt a lapot?
jelenleg 16K a Lord-ban,
jobban kezeli az amd a dual channelt,mint az intel?
eddigi tapasztalat szerint igen.
pls mndenkit ,hogy véleményt a laprol.
jah a ramok: A-DATA vitessa 2x512mb ddr800KIT,gyönyörüek,és amd konfigban mennek is álom szépen,idözitést per pill nem vágom,jelzem,ha meglestem.

06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".

(#2961) Maxxter válasza The Don (#2960) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Szerintem itt nincsen olyan ember akinek bármi baja lenne a lappal. Tuningot is jól bírja, vannak komoly eredmények. Dual-chanelban kezeli a memókat is, de ezt már minden alaplap tudja. Ami kell ehhez a laphoz az az 1.4 modbios vagy az 1.6 gyári bios. E7x00 procikat és Q6600-ot biztosan nem szereti. Működik vele, csak nem 100%-on.

Én merem ajánlani a lapot, biztosan nem bánod meg. ;)

(#2962) The Don

The Don
(lelkes újonc)

egész éjjel forumoztam,e-maileztem,és tényleg ez a lap lesz megvéve.
nem kell Q6600 vagy E8500,mer nincs rá szükségem,és a fene se ad érte 30 rongyot,igy megmarad ez a jo kis tuningbarát E2160,ha megrángatom,3ghz-en elfut,és ki is elégiti minden vágyam a cpu terén.
a lap a fontos,mer ez a jetway nem egy szivbemászos lap,de müxik.
tényleg sok jot halottam rola,és ha nem hajlando valaki megbontani a gépét,hogy kiprobálhassak egy ilyet,kénytelen vagyok megvenni.
egy dolog fogott meg,az intel procihoz odabaszott nforce chipset.
feláll a ször a hátamon az i945,965,stb... chipektöl,meg a via,és alc hang aproságoktol,a sis meg sem érdemli,hogy megemlitsem.
lényeg a lényeg.. megveszem ezt a lapot.

[ Szerkesztve ]

06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".

(#2963) Maxxter válasza The Don (#2962) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó döntés. Tuningban 500-as FSB körül van vége a lapnak. E8x00 procikkal semmi baja nincsen a lapnak. Én is, meg Buherka is azzal használja és tökéletesen megy.

(#2964) grunge válasza Maxxter (#2944) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

nem,nem! az kb 1-2 napig volt fennt ép pa hangkártya mizéria miatt...creative audigy nincs a támogatott hw-k között, nem is lesz...

buherka: megoldható hát:) mikor kijött a lapunk, már akkor csináltak hozzá okosak oylan drivert amivel lehetett akár crossfire-zni vele! megnézném én is ezt a fíziksz dolgot...:)

[ Szerkesztve ]

I heard, the truth was built to bend..

(#2965) buherka válasza Topperdanger (#2958) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Nekem Geil Ultra van (4X1Gb)...a narancssárga hűtőbordás és 1.87V-on vígan viszi a 4-4-4-12-es 800Mhz időzítést.
8X400-on (3.2GHz) használom a mellette a E8200-es procit alapfeszen.
Hiba nélkül teszi a dolgát és 1:1-es arányban úgy mennek mint a disznó.

Rakjál fel 32-bites rendszert, ne szivasd magad ezzel a 64-bites sz@rsággal. Azzal meg ne törődj, hogy 3.25Gb-ot kezel a Win...még 2 Gb-ot is alig használ ki, nemhogy 3Gb-ot.

(#2966) Maxxter válasza grunge (#2964) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Kár. . . mert szívok a Vista aktiválással mint a torkos borz. Amit kaptam Audigy kártyát, az a cd-n kapott gyári driverrel tökéltesen megy :P

(#2967) buherka válasza The Don (#2962) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Szevasz Donát :D
Hát mi van veled??? :D

Nekem ilyen deszkám van...gyere be a melóhelyemre és megmutatom, ha nagyon akarod.
hozzál magaddal Nestea-t :P jó sokat ;] ...akkor még talán bele is próbálhatod a procidat :U
Jó kis deszka ez, rosszul nem fogsz vele járni...ram kezelésben az egyik legjobb szerintem. Stabil, gyors és megbízható. mondjuk szegény Maxxter-nek megdöglött rajta a Realtek Audio, de hát semmi sem lehet tökéletes. :B
Olyan helyen vedd, ahol 3 év garit adnak rá, mert elvileg ennyi jár a Fatal1ty szériára mindenhol. Csak sok sumák kereskedő néha csak 1 évre vállalja be :o

(#2968) buherka válasza Maxxter (#2966) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Hogy-hogy szívsz az aktiválással???

(#2969) grunge válasza Maxxter (#2966) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

evvel megy a dolog, amolyan boot-loader féle crack, és még frissiteni is tudod net-röl. jaja creative honlapján is van vista driver, de akkor a hangkari egy sb pci 128 szintjéig jutott el, ha fejre állsz se lesz direct sound 3d, illetve eax:D

The Don: bizony jo választás, üdv a klubban!:)

[ Szerkesztve ]

(#2970) Maxxter válasza buherka (#2968) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert nem tudom aktiválni és letelik a 30 napos határidő, pedig már vagy 1000 aktivátort próbáltam :S

Grunge: Ez nekem mind kínai volt amit leírtál :D Hogy mi miért jobb lehet jó lenne tudni :U

(#2971) buherka válasza Maxxter (#2970) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Megy PÜ. sűrgsen... ;)

(#2972) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Grunge...Maxxter!!! Ezt a Crack, meg aktivátor dolgot ne erőltessétek, mert mindannyian megyünk a levesbe :o ...tele van spiclivel a PH :((

(#2973) grunge válasza Maxxter (#2970) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

na probáltam elküldeni SAJTOT de a méjler démon hibát generált:) nos a 3d-s hangzásrol beszélek, ergo épp az nem müködik vista alatt, ami a creative hangkarik sajátja, az EAX. erre a szabványra fejlesztik a játékok nagy részét, és bitang jol szol:) van olyna cucc hogy creative Alchemy, ez egy amolyan driver kiegészités, amit 10 dollárárt megvehetsz és a vele komptaibilis játékoknál müködik az eax. ez a lista igencsak rövidke és (állítolag) foylamatosan frissitik...nálam oylan szintre "emelkedett" a dolog, hogy a honlapról letöltött meghajtóval még az 5.1-es hangfal konfiguráciot sem lehetett beállitani (!). ekkor kiakadtam és visszatettem az xp-t...amugy ez teljes egészében a creative sara, bazinagy botrányt generáltak maguknak, egy foszer x-fi drivereit megpiszkálta és használhatová tette az xp-alatt amugy elérhető funkciokat vista alatt. szoval müködne ez....az x-fi-seknek van driver támogatás, de külföldi forumokat olvasgatva ott sem rozsás a helyzet, sőt! találtam oylan forumot, ahol vagy 2000en irták le hogy nem vesznek többé creative kártyát:D szoval nekem jo az xp, talán a win 7 alá összehoznak valamit:)

[ Szerkesztve ]

(#2974) grunge válasza buherka (#2972) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

okéj, cimbora kösz a figyelmeztetést! :K

[ Szerkesztve ]

(#2975) buherka válasza grunge (#2973) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Nekem az X-FI faszán működött a Vista alatt is...persze amíg le nem túrtam a francba.
XP alatt viszont sehogy sem sikerűlt a mikrofont éltre keltenem...az X-FI topikban is tanácstalanok. Amikor mikrofonozni akarok az MSN-en v. Skype-on, akkor vissza kell kapcsolnom az integrált alaplapit, mert azzal jó a mikrofon. Vagy a notit használom, mert abban van beépített mikrofon, meg kami is :U
Érdekes a SB. Live kártyámmal semmi gondom nem volt ilyen térem.
Valahogy már tényleg nem az igazi a Creative...vagy csak béna, mert nem képes egy normális drivert csinálni :o

(#2976) grunge válasza buherka (#2975) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

hát ez az...amugy az audigy-t ditrekt nyomják igy el.nyiltan leközölték h nem lesz támogatás, és aki eax-ot akar vista alatt vegyen x-fit...mivel az sem müxik jol (vacak driverek) elkezdtek "dolgozni" az x-fi 2-n. ez egyszerüen undorito...és ezek sem 10 Forintos hw-k. anno 22-ért hoztam be a karit Németo-bol mert itthon vagy 45k volt..lehet nekem is ez az utolso creative kártyám...amugy van x-fi chippel szerelt hangkari ami nem creative termék, a neve nem ugrik be, de ha érdekel utánanézek. nos náluk érdekes modon semmi probléma sincsen, minden a lehetö legjobban müködik, csak 55k itthon :O talán creativéknak fejükbe szállt a siker,vagy nagyon rászoktak a pénz szagára...de ah igy csinálják tovább elvesztik a maradék táborukat is. kérdem én, ezek után ki venne nyugodt szivvel 30-50k ért x-fi2-t?!:D

(#2977) Maxxter válasza grunge (#2976) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

ÉN ! ! ! :DDD

(#2978) grunge válasza Maxxter (#2977) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Végülis...fő az optimizmus!:D

(#2979) Maxxter válasza grunge (#2978) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD

(#2980) buherka válasza grunge (#2976) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Ahogy mondod, már a plafont verdeik ezeknek a kártyáknak az árai. Lassan többe kerül egy h.kari, mint egy fullos deszka. Meg vannak ezek hülyülve teljesen.
Én is a jól megboldogult mustáros cégnél vettem még az X-Fi-met kemény 7K-ért...hát annyit megért szerintem.
Jön is velem a sírba...oda nem adom senkinek :D

(#2981) Maxxter válasza buherka (#2980) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem sem? :O :DD

(#2982) buherka válasza Maxxter (#2981) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Neked már van h.karid :D ...de még mindig nem tudom, hogy milyen :F
Közben azért válaszolhatnál a privimre...ha időd engedi :U

(#2983) Maxxter válasza buherka (#2982) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Ment mail. . . azt is kellene olvagatni :P

(#2984) Maxxter válasza buherka (#2982) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen de már belinkeltem párszor :U
http://www.argep.hu/product_398948.html

(#2985) Maxxter válasza buherka (#2982) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit mailen írtál azt nem tudtam. Nekem egy éve volt, hogy valamelyik modi megszivatott privis üzenetek miatt. :(((

(#2986) buherka válasza Maxxter (#2985) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Azt a privát üzenetet csak az adhatta ki akivel a beszélgetést folytattad...szóval ott kell keresni a bűnbakot. Aki kiad egy privát üzenetet, az megy a levesbe :o

Ja és ne rakjad fel a SP1-et...gond megoldva ;]

(#2984) Maxxter...jó kis kártya, most már gondolom érzed a különbséget az integrált cuccos után :U

[ Szerkesztve ]

(#2987) grunge válasza buherka (#2980) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

7k-t mindnekinek megér, azt hiszem! ha xp-zi kaz illető, akkor meg pláne:D a legjobban a gémer parasztvakitásoktol vagyok oda, amikor 70k+-okat kérnek el egy hangkeltöért:)

Maxxter: elvileg elment a SAJT!:) sp1-el is faxa volt nékem.

(#2988) Maxxter válasza grunge (#2987) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg is kaptam köszönöm, remélem jó lesz.

Buhi: Én hallok valami változást, talán pozitív irányba. :D

(#2989) buherka válasza grunge (#2987) üzenetére

buherka
(PH! kedvence)

Hát ja...7K-ért ajándék volt :D , pont akkor vettem amikor a Mistral az utolsókat rúgta. Valszeg ez is ezért volt ilyen olcsó. Az utolsó napokban, szinte mindent nettó áron árúltak.
70K-ért h.kártya...no persze...esetleg az oljabáróknak.
Nekem a notira jogtiszta Vista Home Premium van és még így sem használom.
XP...rulez :D

(#2990) grunge válasza buherka (#2989) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

na ez ám a kritika :DDD amugy amcsiban is volt egy jo eset, mikor razziát tartott a szoftp*csrendörség és egyik helyen sem találtak hamisitott vistát:D amugy nekem az xp-m bir eredeti kulccsal :K

Maxxter: hát hajrá, kiváncsi vagyok mire jutsz vele. ah nincsenek nagy igényeid, jo lesz az is:D

(#2991) The Don

The Don
(lelkes újonc)

szevasz Buherka!

lehet bemegyek,megbeszéljük a hétvége felé,nem tudok biztosat,emlékeztem,hogy fatal1ty lapod van,csak nem tudtam milyen.
viszek üccsit,miért ne vinnék?
ujabb lomok esetleg?

(#2992) Maxxter válasza grunge (#2990) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Ígényeim vannak, csak az XP-s korszaknak nálam korán vége lett. :W

(#2993) grunge válasza Maxxter (#2992) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

no hát mi történt? korán? én részemröl még a 98 se-t sem használtam enyi ideig:D

(#2994) Maxxter válasza grunge (#2993) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Van egy vírus ami csak XP-n működik és megtalált. Bármit csinálok mindig visszajön és nem tudom sehogy kiírtani. Ezért lett ez a szar Vista.

(#2995) grunge válasza Maxxter (#2994) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

hát mia a fene az? nekem 2 éve nem volt virusom...au utolso is az sp2 megjelenése elött volt. nem is virus volt hanem valami vacak ami lekapcsolta a gépet..

(#2996) Maxxter válasza grunge (#2995) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem se volt már jó ideje, de ez kifogott rajtam. Norton meg sem találja, NOD megtalálja nem törli, Spyware Terminator ugyanez. Kézileg törölni nem lehet, még akkor sem, ha másik windowsról akarod. Szépen sorba leállítja a windows számára fontos futó progikat, pl. explorer és a végén kinyírja a windowst. Mivel volt hogy egy nap alatt 4x raktam újra e miatt a windows már meguntam és jött a vista.
Azt nem értem, hogyan talált meg mindig az a köcsög vírus, mikor változó IP címem van. :W

(#2997) grunge válasza Maxxter (#2996) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

hát ez érdekes. tlán valami lemezen lesz rajta.....nézd át az össezs cuccodat amiket telepités után egyböl használsz. progi lemezek, dvd-k cd-k, vinyok, stb. lehet nem a netröl kapod be. azt is el tudom képzelni hogy maga win telepitö vacak...fura helyzet mindenesetre..

(#2998) The Don

The Don
(lelkes újonc)

hát jah,elég kellemetlen ez a dolog, AVAST antivirussal probáltad?
nekem 2 éve megy kb,és soha nem volt egy virusom sem. néha kellemetlen,mert önmagátol kérdés nélkül kitörli,de ez beállitás kérdése

(#2999) Maxxter válasza grunge (#2997) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

100% hogy netről jön be, mert mikor csak videovágáshoz tettem fel az XP-t, akkor nem volt netem és semmi baja nem volt. Felraktam a wifi drivert is, hogy megosszam a videot, egy nap múlva már jelentkeztek a hibák.
Egyik cd, progim sem sáros, az is 100% mert itthon a 3 gépből mind a 3 ezzel szenvedett, pedig mindegyik teljesen más. Egy közös cd-jük nincsen. De már nem izgat ez a szar vírus, mert vistán nincsen :)

(#3000) Maxxter válasza The Don (#2998) üzenetére

Maxxter
(senior tag)
LOGOUT blog

Azzal is próbáltam, megtalálja nem törli. Nekem az utolsó vírusom 3-4 éve volt. Azóta semmi, de ez a köcsög még átjött a firewall-os wifi routeren is. Igaza köcsög vírus. :W

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.