A segítségeteket kérném!
Kaptam kölcsönbe egy BTech BJW-350-es [link] Force Feedback kormányt, mivel szerettem volna azzal kipróbálni az F1 Challenget.
Feltettem a legújabb drivert, újraindítottam a gépet, F1 indít, kormány nem megy.
Próbaképpen feltettem a Most Wanted-ot is, azzal féligmeddig műxik a kormány. Ezalatt azt értem, hogy verseny közben a pedálok abszolute nem reagálnak semmire, menüben viszont lehet őket használni léptetésre! Tehát verseny közben a pedálokkal nem tudok gázt adni, hanem erre a kormányon lévő gombokat tudom csak használni, ami hát mit ne mondjak, kicsit xar, így nemsokat érek vele.
F1 Challenge-ben viszont abszolute nem reagál a kormány.
Van vkinek ötlete?
[Szerkesztve]
SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.5 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

Legjobban nekem a Momo tetszett, de sokkalom az árát, tud valamivel többet mint más ff Logitech kormányok? (Leszámítva a botváltót.)
és iszonyu jól megy!

). Remélem nemsokára elkészül a cucc és többet mondhatok a dologról. Célom elsősorban az, hogy igazi autós alkatrészekből rakjam össze és gameportról működjön (viszont FFB nem lesz benne, egyenlőre...). Még rengeteg a tennivalóm (pl. fék úgy keményedjen, mint az igazi autóban és úgy is reagáljon, kormány, ...).

....ja az ülés e36-ból van