2013. május 24., péntek

(#25101) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fú, de jó a Kecskemét most.
Sztbeni: Én a MOST-ról beszélek, nem a tíz évvel ezelőttről, meg '78, vagy '66, vagy a Puskásöcsi, mint általában szokás a magyar futballban.

[ Szerkesztve ]

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#25102) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓL :Y

(#25103) peterszky válasza baluka26 (#25099) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Már megbocsáss, de ki nem szarja le, hogy a tv nézők mit éreznek, ez nem róluk szól. A helyszínen igenis sokat hozzátesz egy mérkőzéshez, ha nem lézengés van, hanem embertömeg.

Amúgy most végigolvasva az "ámokfutásodat", hát elég mókás voltál. Csak szólok, hogy a lilák sokkal többet "trágárkodtak", ha összeszámolná az ember, ez jönne ki, valamint székeket is felgyújtottak mérgükben a lefújás után. De ez benne van a fociban, főleg egy ilyen párosításban.

Nem mellesleg anno Figónak disznófejet dobtak be, a nagy nyugaton, ahol már megoldották :))

Az első félidő szerintem rendben volt, főleg magyar szinten, a második már nem annyira. De nem is várom el a semleges nézőktől, hogy ezt szeressék :)

What else you gonna do on a Saturday?

(#25104) baluka26 válasza peterszky (#25103) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég nagy állatok azok is.
Benne van a fociban?:DDD :DDD :DDD
Hát ez vicces, szerinted ez a normális?

Annyira nem volt erős az első félidő sem, a KTE pl ezerszer jobban játszik most, mint az UTE vagy FTC. Amúgy ez az Újpest eszméletlen gyenge. Balajcza az egyetlen normálisa pontja a védelmüknek.

Az első félidőhöz hozzátartozik, hogy Balogot elég hamar ki kellett volna állítani, és Kassai egyáltalán nem volt következetes. A második félidőre az UTE focistái is felbunkultak erőteljesen.

[ Szerkesztve ]

(#25105) Integra

Integra
(Jómunkásember)

B+, miert kell mindig hatranybol felallni, miert nem lehet kapasbol gollal kezdeni?:( pedig a valtozas latvanyos, csak lojjek mar be...

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#25106) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rossz ez a Norwich - Liverpool meccs. Hajtanak, a Norwich viszont nem úgy néz ki, mint egy magát könnyen megadó csapat.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ www.oradeacityrunningday.ro/hu/ http://tiny.cc/iQuZP

(#25107) peterszky válasza baluka26 (#25104) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mondtam, hogy normális. Azt mondtam, hogy benne van. És ez tény.

What else you gonna do on a Saturday?

(#25108) darál0w

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

CR szárnyal :D

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#25109) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

CRgyök49, azt a szégyen :Y

(#25110) darál0w válasza baluka26 (#25109) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mitörtént? lemaradtam....

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#25111) baluka26 válasza darál0w (#25110) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mesterhármast lőtt :D
X-faktort nézed, mi?:D

(#25112) darál0w válasza baluka26 (#25111) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

bazze...akkor nem maradtam le...:D

(#25113) levi1392

levi1392
(őstag)

(#25114) baluka26 válasza levi1392 (#25113) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezeknek is rendeznék pár szurkoló nélküli meccset...
Meg egy csinos büntetést.

[ Szerkesztve ]

(#25115) levi1392 válasza baluka26 (#25114) üzenetére

levi1392
(őstag)

A zárt kapus meccs soha nem volt és nem is lesz megoldás. Az egyéneket kellene büntetni.

(#25116) baluka26 válasza levi1392 (#25115) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eltiltással az összes futballpályától, aztán jónapot.

(#25117) pohár válasza venember83 (#25106) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

buktam is rajtuk :(
jobb is hogy nem láttam a meccset, nem igaz hogy a Pool otthon nem tudta megcsapni 20/11-es kapuralövési aránnyal a Norwich-ot :( :W

a Fradi meccs első félidejének a 40. percében kapcsolódtam be, de hogy utána mit leművelt az ute... csak rúgdosni, könyökölni, meg felrúgni tudtak csak :(

[ Szerkesztve ]

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#25118) AMDFan válasza baluka26 (#25116) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

De hát azt mondtad nincs értelme a szurkolói kártyának... Akkor hogy tiltod ki?

(#25119) baluka26 válasza AMDFan (#25118) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hol mondtam ezt? :F
Beléptetőrendszer kellene, kamerák a stadionba, egységesen, összes NB1-es stadionban.

(#25120) levi1392

levi1392
(őstag)

Balotelli tűzijátékkal hangol(t) a holnapi derbire - a fürdőszobájában... :DDD

(#25121) darál0w válasza levi1392 (#25120) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

/facepalm :DDD

(#25122) baluka26 válasza levi1392 (#25120) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó nyilatkozatot tett megint Super Mario...:D

(#25123) pohár válasza levi1392 (#25120) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát remélem leverik a unitedet, rájuk fér már egy kiadós vereség :K
na meg a Stoke-ra is, bár nem lesz könnyű menet :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#25124) AMDFan válasza baluka26 (#25096) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

"És mit értek el a szurkolói kártyával?"

Erre gondoltam. Ebből nekem az jött le, hogy nem látod értelmét a szurkolói kártyának. Pedig pont az lesz az értelme amit te is írsz, ha majd mindenhol bevezetik. De valakinek el kellett kezdenie. És a Fradinál is lassan megy ez, bár ha jól tudom már közel 40.000 szurkolói kártyát kiadtak.

(#25125) pohár

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

olé barca, olé ;]

(#25126) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Kész lettem ettől a barca meccstől. Ma semmi nem jött össze:(

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25127) Boxer001 válasza Ijk (#25126) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

:)) ;]

(#25128) JNashville válasza Ijk (#25126) üzenetére

JNashville
(fanatikus tag)

Nem gyengét védett Varas, nem volt igazságtalan a végeredmény. Én a Pool - Norwich meccsen akadtam ma ki...

/// iPhone 4 8GB iOS 6.0 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények. ///

(#25129) pohár válasza JNashville (#25128) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én szerencsémre lemaradtam róla, biztos kihajítottam volna a TV-t :U

(#25130) Integra

Integra
(Jómunkásember)

omg, mint lőtt cr7.... :Y
barca meg monnyon le :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#25131) Ijk válasza Boxer001 (#25127) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Pont rád gondoltam a kihagyott tizi után, hát nem romantikus?:DDD

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#25132) Boxer001 válasza Ijk (#25131) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

De cuki vagy, egyem a szííívedet. :DDD

(#25133) vikvuk válasza JNashville (#25128) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

engem is az érintett meg, újabb strigula nekik az utál mellé

[ Szerkesztve ]

(#25134) JNashville válasza vikvuk (#25133) üzenetére

JNashville
(fanatikus tag)

Pedig előtte Vörös fonaton nagyon ment az agyalás, hogy mennyire itt az ideje egy felszabadult örömfocinak meg egy könnyű győzelemnek otthon, idegenben gyenge ellenfél ellen... Na mindegy, nem húzom fel megint magam. A Barca - Sevilla legalább szép meccs volt.

/// iPhone 4 8GB iOS 6.0 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények. ///

(#25135) pohár válasza Integra (#25130) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát mostmár tényleg nem jut eszembe más aki technikásabb focit játszik a spanyoloknál...

(#25136) Boxer001 válasza pohár (#25135) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Te beteg vagy? Messi b+, fogd már fel... :W ;]

(#25137) pohár válasza Boxer001 (#25136) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oké bocs, az énkurvaanyámat :DDD

(#25138) BMW001 válasza Integra (#25130) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Barca a hosszabbításban 11 -est kapott? :Y Nem meglepő, bár nem láttam a meccset.

MPower

(#25139) Napfénysüti válasza Ijk (#25126) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi, de vannak ilyen napok. A Sevilla kapusát viszont minden dícséret megilleti. Nem tudom miért de mikor volt az a herce-hurca a végén valahogy éreztem hogy Messi ezt kihagyja. Sajnos igazam lett.

BMW001: szerintem teljesen befújható volt. Az utolsó védő aki becsúszott hatalmas hülyeséget csinált. Mondjuk Iniesta is rutinosan elesett. :)

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#25140) BMW001 válasza Napfénysüti (#25139) üzenetére

BMW001
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, most nézem. Maradjunk annyiban, hogy nem találta el a késve becsúszó láb, szépen kikerülte. Ellenben jött a kapus, és látta, hogy ezt nem érheti el a labdát. Inkább elesett. :)

Örülök, hogy most nem ment be a 11-es. De aztán ezért nem kell am megkövezni az argentint, mert akkor is ő a világ legjobbja. :)

[ Szerkesztve ]

MPower

(#25141) vans?

vans?
(őstag)

A Levante atveheti ma a vezetest a bajnoksagban. :)

Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."

(#25142) Napfénysüti válasza BMW001 (#25140) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet csak én vagyok peches hogy ellenünk mindig minden kis szart befújnak (1-et sikerült idén fognom). :D
Kíváncsi is vagyok ma mi lesz. :))

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

(#25143) nike_

nike_
(PH! kedvence)

tegnap ez a Liverpool - Norwich meccs... :((( hát azt hittem szétverem a TV-t :D

(#25144) odrif válasza nike_ (#25143) üzenetére

odrif
(őstag)
LOGOUT blog

Én már nem is fogadok soha a Liverpool-ra mert amikor győzniük kellene kikapnak, ha veszíteniük kellene nyernek (vagy döntetlen)

Dell Vostro 3300

(#25145) Napfénysüti válasza BMW001 (#25140) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is meglestem most nagy felbontásban lassítva. Szerintem volt kontakt de azt elismerem hogy ha nagyon akart volna mehetett volna tovább Iniesta csak mivel jött a kapus nem erőltette. Ilyenre mondják hogy rutinos. ;]

(#25146) DonMedve válasza Napfénysüti (#25139) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Hát nem volt gyenge amit Varas művelt.A tizire meg azt mondom,hogy megadható volt,de valóban Iniesta is tudta mikor kell esni.Messi-nek meg hiába mondtam a TV előtt,hogy a bal alsóba rúgja,vagy ha jobba,akkor emelje meg,nem hallgatott rám! :N :B :DDD 10-ből 6x oda és úgy rúgja a büntetőt,várható volt,hogy egy jobb kapus megfogja.
Hát bármennyire is szerettem volna,hogy nyerjük le a kalappal a Sevilla előtt.Igaz,hogy a nem hátrálunk be a kapu elé,meg a nem védekezünk 10 emberrel-ből nem lett semmi,de azt mondom ha ők nyernek sem érheti szó a ház elejét,ez olyan három esélyes meccs volt,a végén nyomott csak nagyon a Barca. Nem baj,kell ez ilyen is,különben elpunnyadnak. :)

||Samsung Galaxy S3||-Powered by Google //Barca forever\\

(#25147) Napfénysüti válasza DonMedve (#25146) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen az elején Valdesnek is kellett egy nagyot fognia de ez a tegnapi abszolút Varas meccse volt.

(#25148) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bravo Messi, ezaz szépvolt...ja mégsem :D

(#25149) DonMedve válasza Napfénysüti (#25147) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

De azért az sem volt gyenge amit a publikum művelt a kihagyott tizi után! :K Most majd sokan jönnek,hogy így Messi meg úgy Messi,de ilyen mindenkivel előfordul.Ezt a szúrkolók sem felejtették el. :))

baluka26: Erről beszélek. :U

[ Szerkesztve ]

||Samsung Galaxy S3||-Powered by Google //Barca forever\\

(#25150) baluka26 válasza Napfénysüti (#25145) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, amire elesett addigra a kapus kidobta már a labdát...

Amúgy iszonyat rutinosak voltak a Sevillaiak. A két balhé (labdaelrúgás a pontról, bunyó Fabregasszal) pont annyira ártott Messinek, amennyire kellett.
DonMedve: Itt minden hétvégén szét van szopkodva Messi. Mindenki hibázhat, persze. Amikor Torres kihagyta üreskapura a fél topik röhögött. Most akkor hogy van ez?...
Szóval most mi röhögünk, azt hiszem teljesen jogosan.

Btw. CR tegnap nagyon nagyot játszott.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.