2013. május 20., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  60000 ft sok a g4 ti4200-td8x ert? (téma lezárva)

(#1) schenker

schenker
(tag)

Ez a VGA kartya a kovetkezo tulajdonsagokkal/felszerelesekkel rendelkezik:

-128 MB DDR RAM
-513 MHz Memory Clock
-250 MHz Core Clock
-nVidia Ti4200 8X GPU
-8X AGP Texturing support
-32-bit Z-buffer
-Pure Hardware Acceleration
-Compressed Textures
-TV-OUT
-Multibuffreing 2x/3x/4x
-Multiple Antialiasing supporting 2x/4x/Quincux/4xS
-8.0 GB/sec Memory Bandwidth
-Super High Resolution supporting 1600x1200 8/16/32 bit with 85Hz!

Erdemes ilyen VGA-t vasarolni? Miert?
Kivancsian varom a velemenyeket!

P42.03A/MSI648Max/256MB266DDR/MSIG4Ti4200-TD8X

(#2) Cathfaern válasza schenker (#1) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem nem érdemes ilyet venni. A 8x-os AGP ugyanis teljesen felesleges: semmivel sem növeli a kártya teljesítményét. Ellenben a 4x-es AGP-s modellek 5-10ezer Ft-al olcsóbbak. Szóval inkább azok közöt keresgélj.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#3) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a 60kHUF sok(k)

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#4) Satan-Claus válasza schenker (#1) üzenetére

Satan-Claus
(senior tag)

Főleg sok ha belegondolsz, hogy egy Radeon 9500Pro kb. 40000+áfa, és az tudja a 8x AGP-t is. Igaz csak 64 mega rammal...De ha nem akarod 1024x768-nál sokkal magasabb felbontásban használni, akkor az is bőven elég.

''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''

(#5) deepwell válasza schenker (#1) üzenetére

deepwell
(senior tag)

CLUB3D ti4200 Gamers edition !!! ez az igazan jo befektetes ... 38400+AFA es ez egy 4600 az kartya, 3,3 ns os BGA rammal, meg a nyak is 4600 os :)

Framerate is LIFE !

(#6) schenker válasza deepwell (#5) üzenetére

schenker
(tag)

Lehet igazatok van de en mar rendelkezem ezzel a kartyaval.
Azert ne feledjetek el, a kov. modellek mar mind a 8X AGPt tamogatjak!
Kesobb ennek meg nagy jelentosege lehet, habar most meg nem hasznaljuk ki!

En bizom benne :)

(#7) válasza Satan-Claus (#4) üzenetére

(tag)

A Leadtek A280LE 38.500 + ÁFA áron már most kapható, ami TI4200, 3.5-os rammal, 128 MB, és AGP 8x

A 9500Pro szerintem több lesz egy kicsit mint 40, mert a sima 9500 mozog akörül...

Nemtom, nekem pl. ez a Leadtek kártya szimpi, már csak azért is, mert az nvidia linux driverei egy fokkal kultúráltabbak :))

A mazochistának a legjobb! Ha rossz neki akkor jó, ha jó neki akkor rossz, tehát jó ...

(#8) emvy válasza Satan-Claus (#4) üzenetére

emvy
(Szakértő)
LOGOUT blog

SatanC!

A 64 megás az még nem a PRO, az csak a sima 9500. A Pro csak 128asban lesz kapható.

while (!sleep) sheep++;

(#9) Phantom Lord válasza emvy (#8) üzenetére

Phantom Lord
(fanatikus tag)

Ez nem igy van!

Az Ati csak 128mb-s ban gyártja a Pro-t, de az olcsobb gyártok biztos hogy fognak csinálni belöle 64-eset

www.donniedarko.com

(#10) xuldar válasza deepwell (#5) üzenetére

xuldar
(őstag)

Csak mellékesen suttogom el, hogy tudomásom szerint a club3d csak ATI kártyákat gyárt...

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#11) emvy válasza xuldar (#10) üzenetére

emvy
(Szakértő)
LOGOUT blog

Rosszul tudod.

while (!sleep) sheep++;

(#12) xuldar válasza schenker (#6) üzenetére

xuldar
(őstag)

Szerintem meg marha nagy parasztvakítás, mert az újabb kártyákra mindig raknak annyi memóriát (és egyre többet), hogy még véletlenül se kelljen a rendszermemóriához fordulnia. Különben nincs semmi értelme, mivel a rendszersín többszörösen lassabb, mint a kártya saját belső adatsínje. Egyszóval tök felesleges. A régi, kis memóriával rendelkező kártyák meg ugye nem ismerik a 8x agp-t... Az új AGP szabványnak annyi a nagy előnye, hogy egyszerre több agp slotot is lehet tenni egy alaplapra.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#13) xuldar válasza emvy (#11) üzenetére

xuldar
(őstag)

Végülis lehet... :) Neked elhiszem ;]

(#14) schenker

schenker
(tag)

Varom a tovabbi temaba vago szolasokat!

(#15) xuldar válasza schenker (#14) üzenetére

xuldar
(őstag)

Egyébként tényleg drágán vetted, szerintem is teljesen felesleges volt ennyit adni érte. Ennyiért én asus deluxe-ot vettem volna. De hát megvetted.

(#16) schenker válasza xuldar (#15) üzenetére

schenker
(tag)

Testverem:
pontosan 57500 Ft volt.
Az ASUS hidd el nekem alaplapban nagyon ott van, de VGA ban az MSI biztosan lenyomja!

(#17) Bagoly válasza schenker (#6) üzenetére

Bagoly
(senior tag)

Ez a később jelentőssége lehet, ez így van, de ne felekazz meg arról, hogy amikor valóban jelentőssge lesz ennek, akkor már nem annyiba fog kerülni a kártya sem amit vettél. Mindegy, ha már megvan. Legalább később kell csak lecserélni a kártyát.

''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

(#18) schenker válasza Bagoly (#17) üzenetére

schenker
(tag)

Jawohl, bagoly ur!

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  60000 ft sok a g4 ti4200-td8x ert? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.