A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Videokártyák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
nem, csak ezt használom 24/7-ben, aztán most ahhoz nem volt kedvem nyúlni... igazából nemtom mi a vége ebben a lapban. 
ja, köszi 
[ Szerkesztve ]
-= live-for-speed.hu =-

Steady74
(őstag)

Gaboo007
(senior tag)

SzlobiG
(PH! félisten)

Steady74
(őstag)
10.4-gyel nyomom. 10.7-ről váltottam vissza, mivel az nem kezelte sehogy az 5870+5970-et, illetve a GRID alatt, amivel játszani szoktam teljesen össze-vissza rajzolta ki a textúrákat. Kész halál volt. Maradok egyelőre a .4-nél, a +8% nem ér annyit nekem, sry.

SzlobiG
(PH! félisten)
De már kinnt van a 10.8 lehet azzal jó lett már. Én a 10.5hotfixet használom csak a teszt erejéig tettem fel a 10.8-at én is.
<---Train With Max--->

Cadal
(őstag)
őőő, GPU-Z???? 

Steady74
(őstag)
na az mi a sz@rhoz kell?

joshua7
(PH! kedvence)
Fölraktam így is, mert az Afterburner-ből mindent ki lehet szedni, de gpu-z-t használd legközelebb pls, megkönnyíti a munkám. 
SzlobiG: a szokásos probléma miatt (nincs ramfrekis cpu-z kép) a listára nem tudom föltenni, de szép eredmény. Mármint a gpuscore. A cpu tényleg gyengus D0 létére.
Semper Fi

Cadal
(őstag)
Jónéhány adatot kiír amit az afterburner nem, illetve bent van a feltételekben, amit be kell tartani ahhoz, hogy listaképes legyen a screen.

SzlobiG
(PH! félisten)
Nembaj, nem is kell már régen rakattam fel azt nem olvastam el a követelményeket.
<---Train With Max--->

Rebell
(senior tag)
Hy. ti mien beállitásokon és felbontáson tesztelitek a 3Dmarkot?
Minden High vagy mi?
Mekkora felbontáson? 
Beszippantott a Házimozi örvénye , ennek sosem lesz vége

Cadal
(őstag)
Ahhoz hogy össze lehessen hasonlítani az eredményeket, célszerű default beállításokkal futtatni a tesztet. Kettővel a te hozzászólásod előtt belinkeltek bizonyos feltételek, ha azokat betartod, lehet a eredményeddel mit kezdeni.

Rebell
(senior tag)
Tudom hogy nem ütős a gép ,de ennyi jött ki alap beállitásokon.
Phys x-et nem kellene kivennem?

Sefi84
(fanatikus tag)
Látszik hiába linkelték be 2x is akkor sem olvastad el ott van az utolsó feltétel, nem lehet bekapcsolva!!!

HÍRDETÉSEIM http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=sefi84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Rebell
(senior tag)
Későn vettem észre! 
Lefutattam anélkül is, de olyan mintha kisem kapcsoltam volna. nagyon nagyon minimális emelkedés volt fpsben.
Mit lehetne huzni és meddig hogy legalább meglegyen a 30Fps átlag??
irigylem azokat a gpu hőfokokat 
Xtreme 3D Team Hungary VIP- I'm not impressed.Not even a little.

SzlobiG
(PH! félisten)
A VRM-ét viszont ne irigyeld...
<---Train With Max--->
najó hát minden nem lehet felhőtlen 

losi73
(senior tag)

joshua7
(PH! kedvence)
Milyen márka a vga?
Semper Fi

losi73
(senior tag)
üdv gigabyte.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Azzal a konfiggal soha nem lesz meg az átlag 30 fps vantageba.
Eladó cuccok: HP dokkoló -> http://tinyurl.com/8cehhkl

Tokesz
(újonc)

lac13
(újonc)

schwartz
(őstag)
A GTX460 mit keres az elso kategoriaban?

joshua7
(PH! kedvence)
Tudás alapján ott a helye. Majd a GTS450 megy a 2. kategóriába.
Semper Fi

schwartz
(őstag)
Annyival nem jobb a GTX285-nel, hogy egy kategoriaval feljebb nevezzen. Alaporajeles eredmenyeket nezve meg lehet gyengebben is muzsikal.
[ Szerkesztve ]

Barney™
(fanatikus tag)

kertsa
(senior tag)
Kérnék egy javítást eddigi eredményemhez.
Q8200@3010Mhz / 7x430
4x1GB OCZ DDR2@1032Mhz
XFX 260GTX XXX @ 702/1512/2396Mhz
Windows 7 32-bit
Driver 190.62
Köszi 

joshua7
(PH! kedvence)
Dehogy nem jobb. +2-3k benne van a gpuscore-ba elég könnyen. Az, h alapon hogy megy, az meg mindegy, nem az alapján vannak a kategóriák.
Barney™: turbo on volt, nemde?
[ Szerkesztve ]
Semper Fi

schwartz
(őstag)
2-3k kulonbseg van a 4870 es 280 kozott is megsem kerultek kulon kategoriaba. Az, hogy melyik GPU hogyan tuningolhato vagy mennyi tartalek van benne, a listaba sorolas szempontjabol miert relevans?
[ Szerkesztve ]

TTomax
(PH! kedvence)
Akkor az 5830 helye sem ott lenne,mégis lenyom jónéhány 5850-et,söt 5870-et is... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként jól megnézted a listát?Mert a GTX260/280/4870/4890 egy listában van... 
[ Szerkesztve ]
.... Powered By "GTX670FTW SLI" .... http://surl.hu/6adjGd

Dark KillerX
(őstag)
Próbáld újabb Catalystal. 
Két szót ismerek Mindig és Soha Fradista Mindig Újpesti Soha !!!!!!!!!!!!! Hajrá Zöld Sasok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joshua7
(PH! kedvence)
Nem értem igazán, miért problémázol ezen ennyit.
Ha megnézed, látod, h tuning alapján vannak felállítva a kategóriák, még szép, h az számít, úgy mit tud egy kari. A listán a legjobb GTX28x gpuscore-ja (ami az enyém
) is kb 2.5k pontra van egy messze nem széthajtott GTX460-étól. Árban lehetnek egy kategóriában, de a GTX460 javára van különbség bőven. Főleg úgy, h még mindig várok egy igazán ütős GTX460 eredményre... HD5830 is azért van abban a kategóriában, ahol. Ár alapján mehetne lejjebb, de tudás alapján simán az elsőben a helye. Ezért raktam külön pl. a HD5770-et meg HD5750-et is.
Semper Fi

TTomax
(PH! kedvence)
Ma kapsz egy ütös single GTX460 eredményt,csak legyen idöm...az unlock bios már rajta van ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Hali!
Szeretnék felkerülni a listára: [link]
Force 3D HD4770 512MB 1020/4080 vmoddolt, ref. hűtés
Intel e7300 3,8GHz
3GB DDR800 alapon
Sajnos feljebb már hibázott. A hűtés kevés neki szvsz.

joshua7
(PH! kedvence)
Te eredményed volt eddig is az etalon, szóval csak hajrá. De procinak is adj pls. 
csucsbicep: ütős a gpuscore, teljesen reális az eredmény. 1 komoly négymagossal ott lennél a lista elejében.
Semper Fi

TTomax
(PH! kedvence)
Most már víz van rajta,sajnos elég melegfejü szegényke.. 4200 szerintem menni fog,ahogy idöm lesz rá meghajtom! 
Köszi. Referenciahűtővel ennyit tud. Jobb hűtővel szerintem többet tudna, csak kevés megy rá sajnos.
Hát igen a procim csak 2 magos és ez meg is látszik az összponton.

TTomax
(PH! kedvence)
megsérült a vantage telepitö lemezem... teszt későbbre napolva,mert éppen töltöm,de délután már egy gépet kell építenem...amugy a GPU 950/2200 és CPU 4.2Ghz megvan,de nagyon erősek a listán a radeonok,és nem hiszem hogy 19.000pontot meg tudnék lépni... 

Dark KillerX
(őstag)
Hát igen Vantage-ban nagyon jók az 58xx szériás karik
,azokkal Oc-val meglehet simán a 20k is.Azonban másban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Két szót ismerek Mindig és Soha Fradista Mindig Újpesti Soha !!!!!!!!!!!!! Hajrá Zöld Sasok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joshua7
(PH! kedvence)
Na, végre 900Mhz+ órajel. Radeon-nak fekszik nagyon a Vantage, de attól még próbálkozhatsz.
Akkor legyen a cél az én 19.5k-s GTX470 eredményem. 
Semper Fi

Keksz03
(senior tag)
sziasztok!
lenne 3 kérdésem! 
1. itt default, tehát performance beállításokon futtatjátok a 3dmark-ot ugye? és ha jól látom akkor CPU végzi a physics tesztet!
2. csak házilag húzott hardverekkel lehet felkerülni?
3. 3dmark vantage + v101 hotfix?
közbe megtaláltam az alapfeltételeket! 
[ Szerkesztve ]
Phone: SGS3 // Gamer: i5, 8GB, HD7870, 128GB SSD // Ultrabook: i3, 4GB, HD4000, 250GB SSD
2. csak házilag húzott hardverekkel lehet felkerülni?
ezt a kérdést nem egészen értem
Víz van a GPU-n? Szépen mennek a ramok is.. 
over@locker886

Keksz03
(senior tag)
közbe megtaláltam minden kérdésre a választ, csak az első hsz-be azt hittem régi a link!
úgy értettem h nekem gyári OC a VGA és ha minden más alapon van akkor mehet így az alap kategóriába? mert úgy tudom h nem is lehet letenni az alap GTX 460as órajelekre ami 675 v mennyi...
Phone: SGS3 // Gamer: i5, 8GB, HD7870, 128GB SSD // Ultrabook: i3, 4GB, HD4000, 250GB SSD