2014. október 26., vasárnap

Útvonal

Hírek  »  Mérleg rovat

Tudod, hogy milyen mérleg anyagot keresel? Szűkítsd a találatokat itt...

Szöveges keresés

Szűrés márka szerint

Szűrés időintervallum szerint

mérleg híreink

 • 2014. október
 • Apple: mindent eladunk, amit gyártunk

  Tim Cook fogalmazott így a negyedik negyedéves adatok publikálása előtt, amikor az iPhone-eladásokról kérdezték. A bevétel 12 százalékkal nőtt, pedig sem az iPod, sem az iPad nem pörgött igazán.

  Mérleg 5 napja 9

 • Már vártuk: jön az internetadó

  Nincs mese: egy újabb terület kerül bele a különadó körébe, ám szinte biztos, hogy nem a cégek, hanem a fogyasztók fizetik meg az újonnan kivetett adót.

  Mérleg 5 napja 2271

 • Élményalapú programozóiskola nyílt gyerekek számára

  A programozást egészen fiatal korban el lehet kezdeni; az ehhez szükséges tudást és az első sikerélményeket az idén indult, Budaörs és Gödöllő után az első fővárosi iskoláját nyitó Logiscoolban is megszerezhetik a gyerekek.

  Mérleg 5 napja 2

 • (Frissítve) Az IBM másfél milliárdot fizet, hogy megszabaduljon a chipgyártástól

  A cég már évek óta szeretne túladni a súlyosan veszteséges üzletágon, és a korábban megszakadt tárgyalások most sikerrel zárultak le az arab befektetőkkel.

  Mérleg 6 napja 20

 • Az ELTE-n is megnyílt egy modern médialabor

  Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, tegnap, október 17-én adott át egy csúcstechnológiával felszerelt médialabort az Eötvös Loránd Tudományegyetemen

  Mérleg 1 hete 26

 • A Samsung a pécsi oktatásba fektet be

  A dél-koreai vállalat és a helyi egyetem megállapodása közvetlen hasznot is hoz mindkét félnek, de ha a Samsung valóban fejlesztési centrumot visz Baranyába, az hatalmas lépés lenne a leszakadó régió számára.

  Mérleg 1 hete 7

 • HR-menedzser az új infokommunikációs államtitkár

  Kara Ákos 2010 óta országgyűlési képviselő, 2006 és 2010 között, majd 2011 februárjától a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés alelnöke.

  Mérleg 1 hete 2

 • Magyarországon is bővít az SAP

  Átadták az SAP új irodaépületét a budapesti Graphisoft parkban. A 120 embernek helyet adó új irodára az üzleti szoftvercég bővülése miatt volt szükség: a vállalatnál tovább zajlik a létszámbővülés, hamarosan egy új szolgáltatási központot építenek fel Budapesten.

  Mérleg 1 hete 1

 • Novemberben Veletech a PlayIT-en!

  November végén újra lesz Veletech - ezúttal a PlayIT-tel közös helyszínen és időpontban, a SYMA "C" csarnokában, minden eddiginél grandiózusabb méretben.

  Mérleg 1 hete 1

 • A legjobb informatikusokra vadászik a Qualysoft

  A cég gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzés sikerességéhez.

  Mérleg 1 hete 27

 • Európa legjobbja a magyar informatikus csapat

  Az október 2-4. között Franciaországban lezajlott szakmai Európa-bajnokságon a magyar informatikus csapat magabiztos teljesítménnyel nyerte meg az aranyérmet.

  Mérleg 2 hete 10

 • Titeket védünk! – mondja az NSA korábbi főnöke

  A keményen és karakánul fogalmazó tábornok arra hivatkozott válaszaiban, hogy egyrészt a biztonság megőrzés első számú feladatuk, másrészt minden tevékenységük teljesen törvényes.

  Mérleg 2 hete 45

 • Továbbra is a Lenovo vezeti a PC-piacot

  Az IDC által október 8-án közzétett legújabb statisztikai adatok szerint a Lenovo a hatodik egymást követő negyedévben a globális PC piac vezetője, immár 20 százalékot elérő piaci részesedéssel.

  Mérleg 2 hete 5

 • A bűnözők a jövőben messze kerüljék el Mohácsot!

  Az új térfigyelő-hálózat a másutt alkalmazott rendszerektől eltérően nemcsak a közterületen történő eseményeket képes rögzíteni, hanem a városba érkező kocsik rendszámát is.

  Mérleg 2 hete 41

 • Az informatikai cégek és az állam húzzák az irodabérleti piacot

  Az informatikai cégeknek tevékenységükből eredően különleges igényeik vannak, és ehhez alkalmazkodniuk kell a bérbeadóknak.

  Mérleg 2 hete 0

 • Cisco: egymilliárd a felhőalapú szolgáltatásokra

  A Cisco bejelentette, hogy harminc vállalat, köztük a Deutsche Telekom és a BT is csatlakozott a Cisco Intercloud felhőhálózatához.

  Mérleg 3 hete 4

 • A TASZ bepereli a Telenort és a Vodafone-t

  A civil szervezet célpontjai valójában nem a szolgáltatók, akik számára az adatmegőrzés egyébként is terhet jelent, hanem a szabályozás, és úgy vélik, csakis így lehet valamilyen módon kikényszeríteni a változtatást. Úgy látják, a jelenlegi viszonyok között csak közvetetten lehet célt érni.

  Mérleg 3 hete 74

 • Kettészakadhat a HP

  A vállalatnál már évek óta érzékelik a PC-k iránti igény visszaesését, és folyamatosak voltak az átszervezések, melyek közül a hírek szerint a legnagyobbra készülnek.

  Mérleg 3 hete 12

 • Az IVSZ szakmai támogatást ajánl a leendő magyar biztosnak

  Mind Európában, mind Magyarországon tízezrével hiányoznak az informatikusok. A magyar szakmai szervezet kész együttműködni Navracsics Tiborral, hogy megoldják ezt a problémát.

  Mérleg 3 hete 1

 • MicrosoftGate: korrupciós botrány Romániában

  A vizsgálatot végző hatóság szerint kilenc korábbi miniszter is részese volt annak, hogy az iskolákba a piaci árnál drágábban jutottak el a számítástechnikai termékek.

  Mérleg 3 hete 31

 • Magyar innováció Ázsiában

  A Cellum, valamint a Telenor leányvállalatai, a DTAC és a PaysBuy együttműködésében elindult Thaiföld első többfunkciós, kártyás fizetésre alkalmas mobilpénztárcája.

  Mérleg 3 hete 3

 • Szuper szerverpark Százhalombattán

  A tervek szerint Európa egyik legkorszerűbb szerverparkja épül a Batta Ipari Parkban Százhalombattán. A beruházó ezTrade Kft. szeptember 18-án írta alá az adásvételi szerződést a parkot üzemeltető Szákom Kft.-vel.

  Mérleg 3 hete 8

 • Új üzleti modell: „bűncselekmény mint szolgáltatás”

  Kialakulóban van egy szolgáltatás-alapú bűnözői iparág, amelyben a virtuális feketegazdaság szakértői kimondottan más bűnözők számára fejlesztenek termékeket és szolgáltatásokat.

  Mérleg 3 hete 6

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.