Windows 7 premier: Magyarországon október 31-én

Egy egész napos „családi show” keretében mutatja be a Microsoft Magyarország Kft. a Windows 7-et hazánkban. Az október 31-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő rendezvény nemcsak az új operációs rendszerről szól, hanem otthont ad a Budapest GameShow kiállításnak és a World Cyber Games verseny hazai döntőjének is.

A Windows 7 premierjén beszédet mond Drajkó László, a hazai leányvállalat ügyvezető igazgatója, majd a szoftvercég szakemberei tartanak előadást a rendszer újdonságairól és szolgáltatásairól. A színpaddal szemben több tucat, erre az alkalomra egyedileg épített modder PC-t is kiállítanak majd, az aréna közepén pedig egy „Windows 7 kalandparkot” is felállítanak a testmozgásra vágyó közönség számára.

A csarnokban rendezik a Budapest GameShow (BGS) szórakoztatóelektronikai kiállítást is. Itt a látogatók kipróbálhatják az Xbox 360 konzolra és PC-re írt legújabb játékokat, versenyeken vehetnek részt, kedvezményekkel vásárolhatnak hardvereket és szoftvereket, és előadásokat hallgathatnak az őszi-téli játékkínálat legfontosabb újdonságairól. A sűrű programba sűrítették bele a Samsung World Cyber Games videojáték-bajnokság újabb hazai döntőjét, a World Cyber Girls szépségversenyt és az egyedi építésű számítógépek versenyét, a Mod-Tech Hallt is.

Azóta történt

  • A Windows 7 bűne

    Az új operációs rendszer premierjének apropóján indított kampányt a zárt szoftverek ellen az Free Software Foundation. Most jön a második hullám.

Előzmények