Itt vannak a Windows 7 dobozai

Hirdetés

Már egy ideje keringett a világhálón néhány koncepció a Windows 7-et rejtő dobozok küllemét illetően, a CentrumXP.pl portál például május hetedikén három elölnézeti és hátulnézeti fényképet mutatott be a Home Premium, a Professional és az Ultimate változatok csomagolásáról; a felvételekről akkor még senki sem tudhatta, vajon tényleg az október 22-én érkező operációs rendszer dobozait láthatjuk-e, avagy inkább csak néhány kreatív rajongó produktumát bambuljuk. A kérdés a mai napon eldőlt, a Microsoft ugyanis frissítette honlapján a Windows 7 információs oldalát, melyen már ott virítanak a legújabb platform csomagolásai – ezek pedig egy az egyben megegyeznek a lengyel weblapon múlt hónapban feltűnt dobozok képeivel. Az összeesküvés-elméletek lankadatlan rajongói továbbgondolhatják a képletet: a CentrumXP-n megjelent felvételek hamisak voltak ugyan, de a Microsoft szemet vetett rájuk…

Bárhogy is történt, a Windows 7 Home Premium változat doboza zöld, a Professionalé kék, míg az Ultimate csomagolása fekete színű lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Nem kell várni a magyar Windows 7-re!

    Már a premier napján, október 22-én megjelenik az új operációs rendszer magyar nyelvű változata. Szakít korábbi terjesztési gyakorlatával a Microsoft.

  • Hivatalos: október 22-én jön a Windows 7

    Júliusban készül el az RTM, a premier pedig október 22-én lesz – jelentette be a Microsoft tegnap. A magyar változatokra várhatóan még egy hónapot kell majd várni.

  • Új védelmi bástya a Windows 7-ben

    Redmond azt reméli, az operációs rendszer magjába ágyazott funkciónak köszönhetően alaposan megnehezíti a Windows 7 kernelét támadók dolgát.

  • Drágább lesz a Windows 7?

    A Dell egyik vezetője úgy véli, a Windows 7 beárazása akadályt fog képezni a termék széles körű terjedésében, elfogadásában és befogadásában egyaránt.