Nemzetközi dizájnversenyt hirdet a Viber

Nemzetközi dizájnpályázatra várja a legtehetségesebb grafikusokat a Viber a második Sticky Fingers versenyén, „Az én városom, az én hangulatom” („My City, My Vibe) pályázaton a Talenthouse művészeti közösséggel együtt keresi az alkotókat a világ minden tájáról. Az érdeklődők a 2015. november 18-ig adhatják le pályamunkájukat.

A kreatív alkotók a nemzetközi dizájnpályázaton kedvenc városuk inspirálta matricadizájn-ötleteiket oszthatják meg a világgal. A művészeknek három egyedi alkotáson kell bemutatniuk a kiválasztott helyszín pezsgő hangulatát és atmoszféráját.

A pályaműveket neves zsűri értékeli, ennek tagja Erez Schoher, a Viber kreatív igazgatója, Stanislav Makarenko „Drawk”, az első Sticky Fingers pályázat győztese, Julieanna „YesJulz” Goddard, az online világ egyik meghatározó véleményvezére, illetve a graffitiművész Alec Monopoly. A zsűri első körben 20 pályaművet választ ki, az 5 döntős alkotás pedig ezek közül kerül majd ki. A finalisták lehetőséget kapnak arra, hogy együtt dolgozzanak a Viber kreatív csapatával grafikai ötleteik megvalósításán. A nyertes alkotásokat új Viber-matricacsomagként világszerte több millió felhasználó vásárolhatja majd meg. A kiválasztott művészek minden értékesített matrica után részesedést is kapnak.

A Viber november 18-ig várja a 18 év feletti pályázók kreatív dizájnalkotásait, az érdeklődők a www.viber.com/MyCityVibe oldalán keresztül tölthetik fel pályamunkájukat. A 20 legjobb pályaművet december 9-én, közülük az 5 döntős nevét pedig december 15-én hirdeti ki a zsűri.

Azóta történt

Előzmények