Vasárnap ebédidőre állt helyre a Telekom levelezője

A Magyar Telekom t-email nevet viselő e-mail szolgáltatásának leállásról az MTI híre alapján mi is beszámoltunk. A cég akkori közlése alapján a háromszázezer fiókot érintő hibát szombat estére ígérték kijavítani, de csak vasárnap 11:30-ra állt helyre teljes körűen a Telekom levelező szolgáltatása. „A beérkezett levelek nem vesztek el″.

Az IT café kérdésére a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága a következő közleményt juttatta el lapunkhoz:

„A Magyar Telekom levelező szolgáltatása (a postafiókok egy részének elérése) péntek óta akadozott, a műszaki probléma a postafiókkal rendelkező ügyfelek egynegyedét érintette. A vállalat szakembereinek erőfeszítései nyomán a szolgáltatás fokozatosan állt helyre, vasárnap reggelre az érintett postafiókok közül 15 ezer már megbízhatóan működött.

A vállalatnál az elmúlt évtizedben nem fordult elő a levelezési szolgáltatást érintő hasonló méretű és jellegű technikai probléma. A vállalat szakemberei megfeszített tempóban, maximális erőfeszítéssel dolgoztak a probléma elhárításán. A Telekom köszöni ezúton is ügyfelei türelmét és elnézést kér az okozott kellemetlenségekért!″

Azóta történt

Előzmények