Mobilinternetet kínál ügyfeleinek a UPC

A UPC tegnap – a várakozásoknak megfelelően – bejelentette, hogy mobilszolgáltatással bővíti kínálatát. A távközlési vállalat mostantól elsősorban meglévő lakossági és üzleti ügyfelei részére mobilinternetet is nyújt. A szolgáltatást nagykereskedelmi konstrukcióban a Vodafone biztosítja, de az ügyfeleknek a vezetékes és a mobilszolgáltatásokról a UPC egyetlen, közös számlát állít ki.

upc sim„Meggyőződésünk, hogy a kombinált vezetékes és mobil ajánlatok egyre jelentősebb szerepet töltenek be a továbbiakban, ezzel tovább élénkítve a távközlési piaci versenyt. A szolgáltatási portfólió mobil irányába történő bővítése nagyon fontos eleme ügyfeleink kiszolgálásának. Hagyományos szolgáltatási területeinken több mint 4 millió lakossági és üzleti fogyasztó veheti igénybe mostantól a kibővített, több elemű, komplex szolgáltatáscsomagjainkat” – mondta el Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

A cég a lakossági ügyfelek részére három csomagot alakított ki 1890 és 6490 forint közötti havi díjakkal (melyekből december 31-ig 400-700 forint kedvezmény biztosítanak). A konstrukciók adatforgalmi korlátja havi 1, 3 vagy 6 GB, maximális letöltési sebessége pedig egységesen 7,2 Mbps. A sávszélességet havi 600 forintért 21,1 Mbps-ra lehet bővíteni, ott, ahol ez a sebesség a Vodafone hálózatán elérhető. A csomagokhoz a SIM kártya mellett térítésmentesen jár az USB-s modem is. Az üzleti előfizetők számára 4 és 8 GB-os ajánlatokat kínál a UPC, alapból 21,1 Mbps maximális sebességgel.

A szolgáltatáshoz nemcsak a számlát állítja ki a UPC, de az ügyfélkapcsolatokat, a termékfejlesztést, az aktiválást és a technikai segítségnyújtást is a cég biztosítja – közölték.

Azóta történt

Előzmények