2x3 GB adatforgalom a fesztiválok időszakára

Érvényes felsőoktatási diákigazolvánnyal és aktív telekomos mobilinternettel lehet regisztrálni, az egész nem több, mint egy perc.

Ez a nyár a mobilos adatforgalmi kedvezményekről szól a Telekomnál: először a Magenta 1 és Magenta 1 Business csomagokban törölték el a korlátozást őszig, majd a Next és Next Business előfizetők limitjét duplázták meg (ezt nem csak a nyári időszakra), most pedig a felsőoktatási intézmények hallgatóit jutalmazzák.

A közlemény szerint a fesztiválidőszakban megnövekedett adatforgalmat generálnak a fiatalok, mivel a vezetékes internettől távol, főleg vízpartokon élvezik a szünetet. Mivel ilyenkor sem szeretnének lemondani a tartalomfogyasztásról, pillanatok alatt képesek felélni az adatkeretet.

Azoknak a telekomos főiskolai és egyetemi hallgatóknak, akik aktív tanulói jogviszonyukat a diákigazolványuk számával igazolják június 30-ig a fesztrehajtok.hu oldalon, 2x3 GB adatforgalmat kapnak, amit július és augusztus forróságában használhatnak fel belföldön. A részvétel feltétele a valós adatok megadása a regisztrációkor, az érvényes diákigazolvány, illetve aktív mobilinternetes szolgáltatás a jelentkezéskor rögzített telefonszámon.

Azóta történt

Előzmények

  • Duplázza a Next csomagok adatkeretét a Telekom

    A Magenta 1 és Magenta 1 Business előfizetésekben pedig augusztus végéig korlátlan mobilos adatforgalmat enged a szolgáltató.