Vezércsere az Origónál

A Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában álló Origo Zrt. vezérigazgatójának, Fischer Andrásnak a munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt – közölte a múlt pénteken a távközlési vállalat. Feladatait szeptember 5-étől megbízott vezérigazgatóként Horváth János vette át, aki eddig a Magyar Telekom Új Üzleti Területek és Üzletfejlesztési Üzletágának médiaportfólió-menedzselési igazgatójaként dolgozott.

Fischer András 2006 októberében tartalomszolgáltatási igazgatóként csatlakozott a T-Online Magyarországhoz, ahol a stratégia kidolgozásával megalapozta a hosszú távú tartalomszolgáltatási üzleti tevékenységet. Egy évvel később, amikor a T-Online beolvadt az anyavállalatba, nevezték ki a Magyar Telekom tartalomszolgáltató cégének, az Origo Zrt.-nek a vezérigazgatójává. Távozásának okait a vállalat nem hozta nyilvánosságra.

Horváth Jánost meghatározott időre, a vezérigazgatói munkakör végleges betöltéséig nevezték ki utódjául. Horváth 2006 szeptemberétől értékesítési vezérigazgató-helyettesként dolgozott a T-Online Magyarországnál, ezt követően átvette a leányvállalat marketingtevékenységének irányítását is. Az Origo megbízott vezérigazgatójaként fő céljának tekinti az online hirdetési piacon a vezető pozíció megerősítését – áll a Magyar Telekom közleményében.

Azóta történt

Előzmények