Még egy hónapig lehet jelentkezni a Ricoh Java-fejlesztői versenyére

A Ricoh és a Java nemzetközi fejlesztői versenyét immár negyedik alkalommal rendezik meg. 

A kiírás lényege, hogy a hallgatók olyan innovatív Java-alkalmazást fejlesszenek ki, mely egy Ricoh Aficio MP2550 típusú multifunkciós terméken futtatható, és a program eredményeként a már meglévő funkciók új lehetőségekkel egészülnek ki.

A fődíj egy londoni utazás az európai döntőre. Az európai döntő győztese egyhetes San Franciscó-i utazást nyer, mely során részt vesz a JavaOne konferenciáján. A díjak között szerepel még egy Ricoh zselés nyomtató, Ricoh digitális fényképezőgép, Sun SPOT Development Kit és ajándékcsomag. Emellett az országos döntőbe jutott 4 legjobb eredményt elérő csapat Ricoh Aficio MP2550 multifunkciós eszközt nyerhet felsőoktatási intézményének.

2008. november 20-ig olyan magyar felsőoktatási intézmények jelentkezését várják, ahol a pályázat témájához kapcsolódó szak működik, vagy ilyen jellegű oktatás folyik. Az intézmények illetve hallgatóik a verseny weboldalán regisztrálhatnak. A versennyel kapcsolatos további információk a fenti weboldalon, valamint a java@ricoh.hu e-mail címen érhetőek el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ricoh

Azóta történt

Előzmények