Pedálozik a Nav N Go

Hirdetés

Rendkívül gyors növekedése és dolgozóbarát szellemisége miatt magyar Google-ként is szokás emlegetni a navigációs szoftvereket fejlesztő és térképi adatbázisokat értékesítő Nav N Go Kft.-t. A cég a legújabb akciójával szintén az internetvállalat példáját követte: biciklit adott minden dolgozójának ajándékba. A Google márciusban lepte meg az összes EMEA térségbeli munkatársát egy céges logóval ellátott kétkerekűvel, a Nav N Go a múlt szombati székházavatón adta át a kerékpárokat mintegy százötven alkalmazottjának, hogy az ülőmunkát egy kis testmozgással egészíthessék ki a mindennapokban. A biciklik és a védőfelszerelés átadására a Citadellánál került sor, majd a dolgozók együtt tekertek le a cég közelben lévő, Bérc utcai új székházába, amelyet este avattak fel.

Nav N Go biciklik

„Úgy gondoljuk, hogy ezzel az ajándékkal megadtuk az esélyt arra, hogy kollégáink szabadidejükben több időt töltsenek a sportolással a szabad levegőn, illetve arra is, hogy egy-egy szép napon az autó vagy a tömegközlekedés helyett a kerékpárt válasszák, és két keréken jöjjenek be dolgozni a Nav N Go új, I. kerületi irodájába. De nem csak ezzel kívánunk hozzájárulni alkalmazottaink egészséges életmódjához. A cég létszámnövekedése miatt szükségessé vált székházváltáskor ügyeltünk arra, hogy tiszta, csendes környezetbe költözhessünk. Az alkalmazottak igényeinek megfelelően felújított épületben egy rekreációs szoba is helyet kapott, ahol pihenésre és kikapcsolódásra nyílik lehetőség, emellett terveink között szerepel, hogy egy edzőtermet is kialakítunk, hogy további sportolási lehetőségeket biztosítsunk munkatársainknak” – mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója. A magyar szoftverfejlesztő a hazai gyártmányú, közkedvelt biciklimárkát, a Gepidát választotta.

Nem ez az első alkalom, hogy a Nav N Go sportolásra buzdítja dolgozóit. A kft. a nyár végén csapatot indított a „Fut a cég” elnevezésű futóversenyen, amelyen váltócsapata a középmezőnyben végzett, és képviseltette magát az Adrián megrendezett III. Jacht Akadémia Kupa versenyen is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények