Letölthető az OpenOffice.org 3.1

Az OpenOffice.org. közösség nevében John McCreesh tegnap jelentette be, hogy elérhető az ingyenes irodai szoftvercsomag legújabb, 3.1-es verziója.

Hirdetés

A szoftver legfontosabb újdonsága, hogy már képes élsimítást alkalmazni a rajzok esetében, s így sokkal jobb minőségben jelennek meg a grafikák a képernyőn. Az objektumok mozgatása is egyszerűbb és pontosabb lett, mivel a korábbi körvonal helyett az OpenOffice.org az objektum „lenyomatát" jeleníti meg. Továbbfejlesztették a közös dokumentumokat védő fájlzárolást is, a saját fájlzárolási technológiának köszönhetően a program arról is tájékoztat, hogy melyik felhasználó nyitotta meg a szerkesztendő dokumentumot. Emellett számtalan apró javítás és változtatás található a 3.1-ben, ezek részletes listája a hivatalos honlapon olvasható, de már elkészült egy kiváló magyar nyelvű bemutató is.

openoffice.org
Forrás: GullFOSS

A program magyar nyelvű változatára még várni kell egy kicsit, egyelőre angolul, németül, franciául, dánul, portugálul és japánul érhető el Windowsra, Linuxra és Mac OS X-re.

Azóta történt

Előzmények