Új nullás percdíjú telefoncsomagot kínál a T-Home

A T-Home egy új, nulla forintos percdíjat kínáló vezetékestelefon-csomagot vezetett be. A Hoppá díjcsomaggal az összes belföldi, normál díjazású vezetékes, továbbá alapdíjas T-Mobile hívószám – összesen több mint 8 millió szám – napszaktól függetlenül, éjjel-nappal 0 forintos percdíjjal érhető el, közölte ma a szolgáltató.

A 0 forintos percdíj havi 5000 perc erejéig és a beszélgetések 60. percéig érvényes. E limitek után vezetékes irányba percenként 10 forintért, T-Mobile irányba pedig 30 forintért lehet telefonálni. A csomag havi díja a vállalt hűségidőtől és a meglévő T-Home szolgáltatások számától függően 2590 forinttól 4490 forintig terjed. Ha például az ügyfélnek nincs semmilyen más előfizetése a szolgáltatónál, és kétéves hűséget vállal, 2990 forintos havi díjat kell fizetnie.

A Hoppá díjcsomag mellé ún. mobil opciót is lehet választani, amellyel bruttó 1500 forintos külön havi díj ellenében 0 forintos percdíjjal lehet elérni a többi belföldi mobilszolgáltató alapdíjas hívószámait havi 100 perc erejéig. A 100. perc után, illetve mobil opció nélkül 30 forint a percdíj Telenor és Vodafone irányba.

Azóta történt

Előzmények