Hétvégén élő LoL bajnokság a Telenornál

E-sporttörténelmet ír a szolgáltató, két napon keresztül közvetítik a mérkőzéseket. Magyar szakkommentátorral, ahogy kell.

A versenyszerűen űzött videojátékok népszerűsége egyre nagyobb, egy-egy rangosabb bajnokság összdíjazása akár több millió dolláros is lehet. Hazánkban ennek ellenére eddig sem a tévében, sem a mobilszolgáltatók kínálatában nem találkozhattunk a műfajjal.

Hirdetés

A Telenor töri meg a „hallgatást”, elsőként szervez élő E-sport közvetítést a vállalat. A hétvégén, március 5-6-án kerül sor a MyTV League of Legends Kupa döntőmérkőzéseire, amelyeket a Telenor MyTV szolgáltatásán ingyen lehet követni számítógépen és mobileszközökön egyaránt, a kapcsolódó hipernetes adatforgalom a telenorosok számára nem kerül felszámításra. A mérkőzések közvetítésében az egyik legnépszerűbb magyar videojátékos szakkommentátor, Német „Pierce” Ákos működik közre.


[+]

A közvetítés szombaton és vasárnap is délben kezdődik, és várhatóan este nyolc órakor fejeződik be. A hétvége során a jelentkező 32 csapat legfontosabb 8 ütközetét lehet majd végigizgulni a vasárnapi döntőig. Mindegyik mérkőzést a Magyar LCS Csapat fogja közvetíteni Pierce kommentálásával, akinek magyarázatai az E-sportokkal még csak most ismerkedők számára is megkönnyítik a játéktérben rendkívül gyorsan zajló események megértését.

Azóta történt

Előzmények