Mától elérhetőek a magyar mozik műsorai a Google-ban

Hirdetés

A Google.hu felhasználói mától még kényelmesebben kereshetnek a mozifilmekre vonatkozó információk között, mivel a PORT-network.com által szolgáltatott adatoknak köszönhetően közvetlenül a keresőből megtudhatják, hol vetítik az őket érdeklő mozifilmet.

Google-Port.hu

Amikor valaki rákeres egy aktuális film címére a keresőben, akkor egy filmtekercs mellett megtalálja a film játékidejét, s ha az alatta levő keresőablakba az őt érdeklő város nevét beírja, megtudhatja, hogy az adott helyen mely mozik vetítik az alkotást.

Google-Port.hu

Természetesen a felhasználók közvetlen is eljuthatnak a mozik programjához, ehhez elég, ha a keresőbe a film címe mellé a város nevét is beírják; azok pedig, akik nem ismerik egy mozi pontos helyét, a „Térkép” linkre kattintva megtekinthetik azt a Google Térképen.

Google-Port.hu

A magyar keresőben megjelenő adatokat a PORT.hu szolgáltatja, s hasonló szolgáltatás indult Csehországban is, de várhatóan a régió további államaiban is elérhető lesz ez a funkció.

Azóta történt

  • Hívjon fel a Google-on!

    Tesztfázis alatt a Google Voice. A szolgáltatás ingyenes belföldi beszélgetésekkel kecsegtet, de természetesen csak az Egyesült Államokban fog működni.

Előzmények