Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban

Majdnem olyan mint a pornó, de hozzá lehet szokni: a strandon pózoló modellek illegetik magukat a virtuális térben.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadása, melyben a magyar modell, Palvin Barbara is több darabot bemutathatott. Ekkor jelentette be Christopher Hercik, a vállalat kreatív igazgatója, hogy formabontó ötlettől vezérelve belépnek a virtuális valóságba, a strandra tervezett öltözeteket (és persze a hölgyeket) speciális módon is megtekinthetik az olvasók.

A YouTube-ra feltöltött beharangozó videó alapján tényleg merész az ötlet, ami akár még be is jöhet a cégnek. A tartalmakat Android és iOS alkalmazásukon keresztül teszik elérhetővé, akár a Google Cardboard (ezt az újságosoknál megvásárolható példányok mellé csomagolják is), akár más virtuális valóság szemüveget használnak az olvasók, élvezhetik majd a napsütötte tengerpartot és a legújabb fürdődresszeket.

Öt ingyenes videóval nyitottak, de később lesz lehetőség fizetni további tartalmakért is. A kiadó reméli, hogy bejön a húzásuk, „hogy aztán 2017-ben még ellenállhatatlanabb tartalmakat mutathassanak be” – írja a Fastcompany.

Azóta történt

Előzmények