Meghosszabbították a Firefox OS alkalmazásfejlesztői verseny határidejét

A nyár végéig dolgozhatnak a fejlesztők Firefox OS-hez készülő alkalmazásaikon a fejlesztők a Mozilla és a Telenor által meghirdetett verseny meghosszabbított versenyidőszak alatt. A frissített határidők értelmében a pályaműveknek 2013. szeptember 8-án 24:00-ig kell beérkezniük a Firefox Marketre feltöltött alkalmazás linkjének megadásával.

Hirdetés

A verseny célja, hogy minél több hazai tartalmat kínáló, innovatív, hasznos alkalmazás jelenjen meg a Mozilla és a globális közösség által fejlesztett mobiltelefonos platformra, a Firefox OS-re.

Pályázni lehet a Firefox OS mobil operációs rendszerű készülékre telepíthető és azokon futtatható alkalmazással, amelyet feltöltöttek, és a Mozilla jóváhagyásával megjelent a Firefox Marketplace-en. A versenyre a következő kategóriákban várják a pályaműveket:

  • közösség (Social)
  • játékok (Games)
  • média (Media)
  • utazás/közlekedés (Travel/Transport)
  • egyéb (Other)

A pályázók közül a fenti kategóriákban kerülnek ki a nyertesek. Minden kategóriában egy győztest hirdetnek. A kategóriánkénti fődíj 250 ezer forint, illetve megjelenési lehetőség a Firefox Marketplace Telenor válogatásában. A nyertesek mellett azok az alkalmazások is lehetőséget kaphatnak a Firefox Marketplace Telenor válogatásában való megjelenésre, amelyeket a zsűri arra érdemesnek talál.

Tehát még egyszer: a pályázati appok benyújtásának határideje: 2013. szeptember 8. 24:00. Eredményhirdetés a következő Okostelefon Akadémián.

Amit még fontos tudni: a pályázaton való részvétel feltétele a Firefox Marketplace-en jóváhagyott alkalmazás linkjének csatolása. A Firefox Marketplace alkalmazás jóváhagyási vállalása maximum 18 munkanap!

A következő linkeken olvasható a verseny hirdetménye és a teljes pályázati kiírás. A fejlesztés megkezdéséhez hasznos információk a Firefox OS kisokosban.

Azóta történt

Előzmények

  • Firefox OS alkalmazásfejlesztői verseny Magyarországon

    A fejlesztői pályázat a Mozilla és a Telenor együttműködésében valósul meg, amelynek célja, hogy segítse az új operációs rendszert futtató okostelefonok elterjedését a magyar piacon.

  • Firefox OS kisokos

    Érdemes áttekinteni a Firefox OS-szel kapcsolatos fejlesztői bemutatókat és cikkeket, amelyeknek hamarosan mindenki hasznát veheti.