A DIGI bombát robbantott: sebességnövelés kötelezettség nélkül

A közelmúlt trendjeit nézve nem túl meglepő, de az ügyfelek számára valószínűleg igen kellemes hír, hogy a még nyomokban meglévő versenyhelyzet következtében a román tulajdonú DIGI korábbi népszerűségét meg kívánja tartani, így régebbi csomagjait a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésű csomagok váltják fel.

Mindez drasztikus sebességnövelést jelent: a DIGI meglévő ügyfelei az eddigi 20/10, 40/20 és 80/25 Mbps csomagok helyett mostantól 50/30, 100/50 200/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a világhálón.

Habár a legmagasabb sebességben nem a DIGI ajánlata a vezető, e tekintetben a UPC Fiber Power 240 a legjobb Magyarországon elérhető csomag, de hatalmas lépés mégis, és azt jelzi, hogy a trend a szolgáltatóknál a meredek gyorsítás – még ha ez elsősorban most még csak a sűrűn lakott területeken érzékelhető is.

És még nincs vége: a DIGI a Romániában már kipróbált minta alapján tovább gyorsít, és a vállalat közleménye szerint lehet számítani arra, hogy a közeljövőben bejelentik az új, 500 és 1000 Mbps-os csomagokat is, amivel a többi szolgáltatónak dobják oda, nem először, a kesztyűt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

  • Mostantól okostelón is használható a UPC telefonja

    Új, díjmentes kiegészítő szolgáltatást indított a UPC, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják kábeles UPC Telefon előfizetésüket.

  • Itt a sokadik negyedik mobilszolgáltató: a DIGI

    A cég ma közölte, hogy a mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

  • A DIGI megkapta a mobilszolgáltatói engedélyt

    A DIGI Kft. átvette a hang- és adatátvitelre is alkalmas frekvenciák használatához és hálózatok üzemeltetéséhez szükséges rádióengedélyt, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság október 16-án aláírta a céggel a hatósági szerződést.

Előzmények