Nem tudja, mire költse Bitcoinját?

Elgondolkozott már azon, hogy mégis mi a túrót lehetne venni a hónapok áldozatos munkájával (nem mellesleg a klímának ellendolgozva az elmúlt két-három nyáron) megszerzett 0,0924 Bitcoinnal, amit még a nyaralásra félretett pénzből vett videókártyával bányászott?

Hirdetés

Ha ez a kérdés nem csak Önben merült fel, az egyik bitcoin-szkeptikus ismerősét meglepheti egy apró figyelmességgel (majdnem akár kettőt is), amelyet a Shitexpress.com oldalról rendelhet meg neki.

Egy csomag egyébként bevezetési akcióban 0,05 bitcoin, azaz nagyjából négyezer forint. Ebben már benne van a csomagolás és a szállítás díja is, világszerte bárhová. Ugyan a szolgáltatás üzemeltetői ígérik, egyelőre nem lehet különböző székletmintából választani, egyedül a lószar érhető el opcióként. Szerencsére a csomagolási módok közül már most is többféle elérhető, az egyszerűtől a bohókáson át az ünnepi körítés is szabadon választható.

Akár személyes üzenetet is küldhetünk a szépen csomagolt lócitrom mellé. Ja, és fizetni kizárólag bitcoinnal lehet (ez garantálja az anonimitást), de később további digitális pénzekkel bővítenék a fizetési lehetőségeket a készítők.

Azóta történt

Előzmények