Új térképeket tesz közzé a Nav N Go

A navigációsszoftver-fejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy kelet-európai térképlefedettségének kiszélesítésével teljesen átfogó és megbízható térképcsomaggal látja el Kelet-Európa piacait, vagyis 18 kelet-európai országot fog lefedni a szolgáltatás. A mintegy 535 000 km hosszú úthálózat mellett a hat új térkép több mint 80 000 hasznos helyet (POI) is tartalmaz.

Hirdetés

„A legújabb Ciprus-, a Cseh Köztársaság-, Szlovénia-, Észtország-, Lettország- és Litvánia-térképpel a Nav N Go óriási lépést tesz annak érdekében, hogy a legkiválóbb minőségű térképekkel lássa el a kelet-európai piacot. A térképskála jelenlegi kiszélesítésének mozgatórugója a Nav N Go térképtechnológiai leányvállalata, a Top-Map Zrt. volt. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legfrissebb térképeket kínáljuk a rendkívül gyorsan változó közép- és kelet-európai régióban" – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Kátai Attila, a Nav N Go tartalomfejlesztési igazgatója.

Az új kelet-európai térképek 2009 második felétől állnak majd rendelkezésre a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek tulajdonosai számára. A naviextras.com portálon kínált ingyenes kelet-európai térképfrissítések után a Nav N Go frissítőportálja a közeljövőben a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek számára is biztosítja a plusztérképeket tartalmazó térképcsomagot.

A Nav N Go azt is bejelentette, hogy immár Szlovéniában is igénybe vehető az RSD-TMC szolgáltatás a vállalat navigációs szoftvereivel. A cég hardvergyártó partnerei a jövőben TMC-szolgáltatásokat is nyújtó készülékekkel jelenhetnek meg a régióban. A TrafficNav és a Radiotelevizija Slovenija közlekedési információs csatorna új szolgáltatásai első kézből nyújtanak a közlekedési helyzettel, torlódásokkal és várható késésekkel kapcsolatos információkat az utazók számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények