Műholdas tévészolgáltatást indít a T-Home

Sat TV néven műholdas televíziószolgáltatást indított a magyar piacon a T-Home. A digitális műsorújságot és gyerekzárat is biztosító T-Home Sat TV kétféle csomagban rendelhető meg: az Alap nevű előfizetés 14 tévécsatornát tartalmaz, és egyéves hűségszerződés aláírása esetén 1490 forintos havi díjért vehető igénybe, míg a 49 csatornás Családi csomag előfizetési díja ugyanilyen feltételekkel 2990 forint havonta. Azok, akik telefon- és internetszolgáltatásra is a T-Home-nál fizetnek elő, 990, illetve 1990 forintos havi díjért is megkaphatják a csomagokat. .

A Családi csomag mellé tematikus minicsomagokat is lehet választani: többek között speciális ismeretterjesztő, sport-, gyermek- és erotikus műsorokat, mozifilmeket vagy zenét sugárzó csatornák szerepelnek a kínálatban, melyek közül néhány (HBO, Eurosport, National Geographic, History Channel) HD minőségben is elérhető.

A szolgáltatáshoz szükség van egy parabolaantennára és egy beltéri egységre, egy set-top boxra, melyek árát (beleértve a telepítés költségét) hűségidő vállalása esetén az előfizetési díj tartalmazza. A további beltéri vevőegységek havi bérleti díja darabonként 390 forint, és egy szolgáltatáshoz összesen három ilyen rendelhető.

A T-Home Sat TV országosan elérhető, de bizonyos esetekben – például műemlékvédelem alatt álló épületre – az antenna telepítése nem garantálható. A tényleges létesíthetőségről a megrendelés után, a műszaki felmérést követően lehet tájékozódni – közölte a vállalat.

Azóta történt

Előzmények