Már az első napon lehalt a MobilTárca

Frissítés: a hibát délutánra a szakemberek kijavították, így az alkalmazás újra elérhető a Google online boltjában.

Hirdetés

Alig hogy bejelentették az indulást, máris leállt a nagy reményekkel indult elektronikus fizetési szolgáltatás, az egyelőre csak a Magyar Telekomnál elérhető MobilTárca – írta meg nemrég a hwsw.hu.

A tudósítás szerint az androidos okostelefonokra telepíthető MobilTárca alkalmazás eltűnt a Google Play Store-ból, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a rendszer használatát – de hwsw.hu információi szerint a Telekom azt ígéri, még ma kijavítják a hibát.

A szolgáltatónál a lap érdeklődésére elismerték, hogy a platform átmenetileg nem használható: „Egy autentikációs ütközés miatt hozzá kell nyúlnunk a MobilTárca alkalmazáshoz, amin kollégáink már nagy erőkkel dolgoznak. Az alkalmazás várhatóan még a mai nap folyamán visszakerül a Play store-ba” – nyilatkozta a Telekom kommunikációs igazgatósága a HWSW kérdésére. Hozzátették: akik elsőként, még tegnap letöltötték az alkalmazást, azoknak az új, javított változat nem jelenik majd meg frissítésként, vagyis ha használni akarják a MobilTárcát, a régi változatot először el kell távolítaniuk, és telepíteniük kell az újat.

További részletek a hwsw.hu hírében olvashatóak.

Azóta történt

Előzmények