Mobilos túlélőkészlet fesztiválozóknak

A VOLT Fesztivál alapján elmondható, hogy az alkalmazásfejlesztők igyekeznek tanulni a hibáikból, a felhasználói visszajelzésekből. Az idei fesztiválalkalmazások közül még a Balaton Sound és a Sziget appja releváns, ezeket érdemes feltelepíteni azoknak, akik részt vesznek a programokon.

A kényelmet fokozhatja még a Simple alkalmazás, amivel fesztiváljegyet is lehet vásárolni, a vonalkóddal pedig nyomtatás nélkül igényelhető a karszalag mind a normál, mind a VIP átvételi pontokon.

Balaton Sound 2014
Balaton Sound 2014 (forrás: sziget.hu) [+]

A gyári akkumulátorszint-jelző nem feltétlenül segít eleget, a fesztiválokra pedig nem mindenki visz magával akkubankot, így jól jöhet még az Akkumulátor HD+ névre hallgató app is, persze ez nem csak a buli közepette segíthet. Számtalan alternatívája létezik, de a felhozatalból ez az egyik legjobb megoldás.

A Simple ajánlójában még két alkalmazás szerepel, ami jól jöhet a többnapos programok során: a Packing Point, ami a csomagellenőrzésben segíti a feledékenyeket, illetve a Foursqare Swarm alkalmazása, ami az engedéllyel rendelkező felhasználók számára mutatja meg a pontos lokációnkat, ezzel segítve a forgatagban elvesztett barátok megtalálását.

Előzmények