Késik a Windows 10 nagy frissítése

Két szaklap is beszámolt arról, hogy a Microsoft az eredetileg tervezettnél később adja ki a Windows 10 következő nagyobb frissítésének második csomagját. Ezek szerint a „Redstone 2” néven futó változat nem az idei év végén, hanem csak jövőre jelenik meg. A Microsoft egyelőre nem kommentálta a tudósításokat.

Hirdetés

Tavaly áprilisban még arról érkeztek hírek, hogy a Redstone legfontosabb újdonsága új eszközök (pl. a HoloLens) támogatása lesz, és várhatóan két ütemben, 2016 nyarán, illetve őszén jelenik meg. A ZDNet információi szerint viszont a novemberi kiadást eltolták 2017 tavaszára, mégpedig azért, mert akkor több új Windows-eszköz kerül a piacra.


[+]

Mint ismert, a Microsoft a Windows 10 kiadásával új frissítési modellt bevezetett, terveik szerint az operációs rendszer frissítése folyamatos, de évente két-három nagyobb csomagot terveznek, amikor új eszközök kerülnek a rendszerbe. Tavaly a „Threshold” változat kapott frissítést júliusban és novemberben, és a Redstone-nál is hasonlóképp számoltak, de a második pakk mégsem jön ki idén.

Azóta történt

Előzmények