A bemutató napján akciós a Windows 7

Hirdetés

Közös programra várja a vásárlókat a Microsoft Magyarország Kft. és a budapesti Mammut 2 bevásárlóközpontban működő Saturn Buda üzlet a Windows 7 operációs rendszer megjelenése alkalmából. A Lövőház utca 2-4 szám alatt lévő Mammut 2 alagsori szintjén a két cég 2009. október 21-én este kilenc órás kezdettel nyereményjátékot és éjféli kedvezményes vásárt bonyolít le, melynek keretén belül a Windows 7 Home Premium OEM-verziója  31 990 forint helyett 15 990 forintért lesz megvásárolható. Fontos, hogy az akciós ajánlat csak október 22-én 0 órától 1 óráig érvényes, vagyis ebben az időintervallumban kell a vásárlást lebonyolítani.

A rendezvényt megelőzően a főváros több forgalmas helyén (Moszkva tér, Deák tér, Blaha Lujza tér, Batthyány tér, Örs vezér tere, Nyugati tér, Mamut Bevásárlóközpont) a cégek képviselői sorsjegyeket fognak kiosztani. A sorsjegyeken található kódok közül néhány nyitja az áruházban kihelyezett 7 széf egyikét, a szerencsések Windows 7 Home Premium OEM termékkel és egyéb értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak (amennyiben a sorsjegyen lévő kód egyik széfet sem nyitja, még mindig esélye nyílik megnyerni a rendezvény végén kisorsolásra kerülő Compaq Presario Mini Netbookot).

Mindemellett este tíz óra és éjfél között minden látogatónak  alkalma lesz összemérni tudását az ország legjobb FIFA 10 játékosa ellen. Amennyiben a vállalkozó szellemű látogató 7 perc alatt gólt szerez profi ellenfelének, avagy 7 percet kapott gól nélkül kibír, eredményének elismeréseképpen a FIFA 10 videojáték PC-s változatát kapja jutalmul.

Azóta történt

Előzmények

  • A Windows 7 bűne

    Az új operációs rendszer premierjének apropóján indított kampányt a zárt szoftverek ellen az Free Software Foundation. Most jön a második hullám.