Letölthető az új Microsoft Office próbaváltozata

A hivatalos blogon Jared Spataro, a Microsoft Office marketingigazgatója számolt be arról tegnap, hogy a vállalat elérhetővé tette az Office 2016 nyilvános előzetesét (lánykori nevén: bétáját).

Hirdetés

A rövid ismertető arra helyezi a hangsúlyt, hogy az új irodai csomag legfontosabb nóvuma, hogy több platformra, több eszközre tervezték, egy univerzális szoftveregyüttest akartak létrehozni – bár a központi elem, az alap a windowsos asztali gépeken történő használat maradt.

Microsoft Office 2016 Preview
[+]

A próbaváltozatról továbbra is várják a visszajelzéseket, hogy a hibákat javíthassák, illetve bővítsék a lehetőségeket. A végleges változat a tervek szerint idén ősszel jelenik meg.

A tesztverzió futtatásához Windows 7, Windows 8.x vagy a Windows 10 előzetese szükséges. Telepítés előtt el kell távolítani a régi változatot, ezért figyelni kell arra, hogy a maximum 180 napig használható Office 2016 Preview törlése után vissza tudjuk tenni a régit.

Az Office 365 előfizetői könnyedén telepíthetik a csomagot a fiókjukban található menü segítségével. Akiknek nincs ilyen fiókjuk, azok az Office Preview oldaláról letölthetik a 32 vagy 64 bites verziót, majd a telepítés során meg kell adniuk az oldalon szereplő aktiváló kulcsot.

Azóta történt

Előzmények