Megvan a Golden Blog győztese

Megválasztották Magyarország első magyar blogversenyének győztesét: a hvg.hu által alapított Golden Blog díjat a Fnyrzkny (Fényérzékeny) fotóblog nyerte. Amint arról beszámoltunk, a zsűri két hete választotta ki az öt kategória – én-blog, hírblog, fotóblog, közös és tematikus blog – legjobbjait, e kategóriagyőztesek indultak a díjért – mivel két kategóriában is holtverseny alakult ki, összesen heten. Közülük a Fényérzékenyt vita nélküli szavazáson ítélték a legjobbnak. A közönségdíjat a Szánalmas.hu söpörte be.

A Golden Blog díjjal egy laptop, egy 4 főre szóló balatoni hétvége és egy kétszemélyes vacsora is járt, míg a közönségdíjas oldal egy Apple iPod lejátszót, egy féléves HVG-előfizetést, egy a HVG-könyvek sorozat keretében kiadott Merre tart a világ? - 50 tény, amely megrengethetné a világot című könyvet és egy pendrive-ot nyert.

A szervezők a sziget.hu-val együttműködve egy különdíjért tovább versenyeztetik a webes naplókat. A zsűri augusztus 20-ig figyeli a Sziget Fesztiválról született beszámolókat, és a legjobbat egy iPoddal jutalmazza majd a Golden Blog augusztus 25-én megrendezendő díjátadóján.

Azóta történt

Előzmények