Megjavítják, kifizetik a hibás ASUS laptopokat

Az ASUS nem mindennapi ajánlattal állt elő – írja a Magyar Szó Online. A cég által gyártott laptopok megbízhatóságát demonstrálandó úgy döntöttek, a 2015. február 16. és december 31. között vásárolt gépek (melyek listája országonként eltérő lehet, ez itt például a szerb lista) meghibásodása esetén természetesen vállalják a javítás költségeit, de ennél jóval tovább mennek. Amennyiben a vásárló Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Macedónia, Montenegró, Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország, Szibéria, Szlovákia vagy Szlovénia állampolgára az adott ország területén intézte a beszerzést, a teljes vételárat is visszafizetik. Az akcióba Magyarország is hamarosan bekapcsolódik, erősítette meg a hazai képviselet. Akkor a hazánkban elérhető (és résztvevő) gépek listája, illetve a részvételi feltételek is nyilvánosak lesznek majd.

Az első napokban ez az akció nem él, hiszen ekkor a garanciát az eladón keresztül kell érvényesíteni. Ezt követően azonban a vásárlástól számított 365. napig él az ajánlat. Ehhez a vásárlás napjától számítva 15 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.asuspromotions.com honlapon, illetve csatolni kell a vásárlásról szóló bizonylatot. Ha egy éven belül a laptop meghibásodik, a vevőnek értesítenie kell az ASUS szervizközpontját, majd 30 napon belül nyilatkoznia kell a pénzvisszatérítés iránti kérelméről. A kérvény jóváhagyása után 30 nap áll az ASUS rendelkezésére, hogy visszafizesse a termék vételárát.

A szokásos megkötések mellett (szándékos rongálás, nem rendeltetésszerű használatból eredő károk kizáró okot jelentenek, ASUS alkalmazottak nem vehetnek részt az akcióban, stb.) megkötés még, hogy háztartásonként 1, cégenként 10 gépre érvényesíthető a promóció.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS