Magyarul is tud az Outpost tűzfal és biztonsági csomag

Magyarul is megjelent az orosz Agnitum által fejlesztett Outpost biztonsági termékek következő generációja: az Outpost Security Suite Pro 2008 komplett internetbiztonsági csomag és az Outpost Firewall Pro 2008 tűzfal – közölte a hazai forgalmazó Nollex Kft. A szoftverek új verziója már Windows Vistán is futtatható, és teljesen új, könnyen áttekinthető kezelőfelületet kapott.

Az Outpost Security Suite Pro 2008 csomagban az ismert firewall mellett vírusok és kémprogramok ellen védő vírusirtó, valamint spamszűrő és a személyes adatokat védő modul is található. A víruskereső az ún. SmartScan technológiának köszönhetően gyorsan végez a rendszervizsgálattal, mivel a második futtatástól kezdve már csak az időközben módosult fájlokat ellenőrzi: ezzel a módszerrel a konkurens megoldásoknál sokkal gyorsabb is lehet – állítja az Agnitum.

A haladó felhasználók számára számos finomhangolási lehetőség kínál mindkét új termék, de alapértelmezett beállításai a képzetlenebb felhasználóknak is magas fokú védelmet garantálnak – a számukra bonyolult beállítások elvégzése nélkül is. A biztonsági csomag demóváltozata – 32 és 64 bites rendszerekre – letölthető a magyar forgalmazó honlapjáról.

Azóta történt

Előzmények