Nem olcsó, de most már a Telekom is kínálja a Spotify-t

A Magyar Telekom ma jelentette be, hogy sikeresen zárultak le tárgyalásai a svédországi alapítású, de ma már londoni székhelyű vállalkozással, a Spotify-jal, mely cég az online zenei piac meghatározó szereplője Európában. Mostantól olyan, okostelefonhoz szabott díjcsomagok is léteznek a magyar cég kínálatában, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify  Premium zeneszolgáltatáshoz.

Három lehetőség

A Spotify Premium zeneszolgáltatás már elérhető a Telekom Music XS, S és M mobil díjcsomagjaival, illetve a Music opcióval. A Telekom Music M díjcsomagot azoknak ajánlják, akik nem szeretnék számolni a perceket és a gigabájtokat. A belföldön korlátlan hálózaton belüli alapdíjas irányokba irányuló beszélgetéssel és belföldi sms-forgalommal akár a Telekom 4G hálózatán is használható csomag (a használathoz Telekom 4G hálózati lefedettség mellett persze 4G-képes okostelefon készülék szükséges) 1GB adatforgalommal, korlátlan Spotify Premium hozzáféréssel havidíja e-Packkal 16 690 Ft, e-Pack nélkül 17 290 Ft (az e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, a számlák elektronikus csatornán és határidőben történő kiegyenlítése – ehhez regisztrálni kell, és amennyiben adott hónapban bármely feltétel ezek közül nem teljesül, a havi 600 kedvezmény nem jár).

A kevésbé nagy fogyasztóknak a Music S díjcsomagot ajánlják 9390 Ft-os havidíjért e-Packkal (vagy 9990 Ft-ért e-Pack nékül), amely 160, belföldi alapdíjas irányba lebeszélhető percet, illetve belföldi alapdíjas irányba korlátlan mennyiségű hálózaton belüli sms-t tartalmaz, továbbá 1GB 4G hálózaton is felhasználható adatforgalmat, valamint 2 GB, kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra felhasználható belföldi adatmennyiséget.

A legkisebb, Music XS csomagot egyetemisták és főiskolások vehetik igénybe. Azok az előfizetők, akik nem szeretnének díjcsomagot váltani, viszont igénybe vennék a Spotify Premium zeneszolgáltatást, ezt a Music opció választásával 1590 Ft-os havidíjért megtehetik. Az aktiválástól számított első 30 napig (az aktiválás napját is beleértve) havidíjmentesen jutnak hozzá a Spotify Premiumhoz, továbbá 500 MB, kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra használható adatmennyiséghez, havidíjat csak a próbaidőszak után kell fizetniük.

Az ajánlatok további részletei és feltételei a cég weboldalán olvashatóak.

Azóta történt

Előzmények