Levelezőprogram a Coreltől

A Corel nemrég mutatta be WordPerfect Mail névre keresztelt e-mailkliensét, amely ugyanarra a technológiára épül, mint az immár a Yahoo! tulajdonban lévő Stata Labs által kifejlesztett Bloomba levelezőprogram. A gyártó közleménye szerint a szoftverbe egyszerűen importálhatók üzenetek, mappák és címjegyzékek más levelezőrendszerekből, például a Microsoft Outlookból vagy az Eudorából.

Az otthoni felhasználóknak és kisvállatoknak fejlesztett WordPerfect Mail egyik legizgalmasabb sajátsága alighanem a gyors keresés. Jól tudjuk, hogy a másodperc töredékéig tartó internetes keresésekkel ellentétben az e-mailkeresés általában rettenetesen lassú. A Corel kliense azonban az üzenetek, határidőnapló-bejegyzések, csatolt állományok között rendkívül gyorsan keres, a fejlesztők állítása szerint századannyi idő alatt ad eredményt, mint más e-mailkliensek.

A határidőnaplót is tartalmazó program képes RSS hírfolyamok kezelésére, és beépített spamszűrővel is rendelkezik. A termék kereskedelmi szoftver, 30 napig használható, kipróbálható változata – regisztrációt követően – letölthető a Corel honlapjáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Corel

Előzmények