Közösen oktat a CA és az Albacomp

A rendszerfelügyeleti szoftverek fejlesztő CA és az Albacomp – kibővítve korábbi, termékértékesítésre, -bevezetésre és -támogatásra vonatkozó együttműködését – közös nemzetközi oktatóközpontot (Authorized Training Center) nyitott, amelynek felhasználói és partnerminősítő tanfolyamaira a hazai ügyfelek és partnerek mellett egész Európából várnak hallgatókat. A képzések magyar és angol nyelven folynak, amelyekhez az oktatókat részben az Albacomp, részben a CA biztosítja. Az oktatási programterv hamarosan elérhető lesz a cégek honlapján.

Az oktatóközpont létrehozásával a két cég szeretné elősegíteni, hogy a régióban egyre nagyobb számban ismerjék meg a CA legújabb termékeit az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig. A résztvevők minden tanfolyam elvégzése után Prometric típusú vizsgaközpontokban tehetnek vizsgát az elsajátított tananyagból.

„Bízunk abban, hogy hamarosan minél többen megismerik a központot, és egyre nagyobb számban jelentkeznek majd ezekre a Magyarországon hiánypótlónak számító tanfolyamokra. A jelenleg rendelkezésre álló tanfolyam-kapacitásunk 70 százalékára érkezett már előzetes igény, így a központ kihasználtsága miatt nem kell aggódnunk” – mondta Nagy András, az Albacomp rendszerintegráció igazgatója.

Azóta történt

Előzmények