Készülékcsere bármikor a Telenornál

„Készülékcsere bármikor” programot indított a Telenor. Februárban számoltunk be róla, hogy új megközelítéssel, szabadon összerakható egyedi díjcsomagokal könnyíti meg ügyfelei életét a vállalat. A MyTariff után a következő lépést szerdán jelentette be szolgáltató: a megszokott két éves hűségidőt nem kell többé kivárni, szabadon cserélhetnek telefont a vásárlók menet közben is.

Míg korábban a hűségszerződés felbontásával, vagy az előfizetéstől függetlenül cserélhettek készüléket az ügyfelek, mostantól akár be is számíttathatják a régit, melyet az ügyfélszolgálaton az ígéretek szerint pár perc alatt átvizsgál a vállalat.

A Készülékcsere bármikor programmal a hűségidő alatti készülékváltás lehetősége a Telenor valamennyi lakossági számlás ügyfele számára elérhető. A vállalat a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma, illetve a hűségszerződésben szereplő tarifacsomag alapján állapítja meg a készülékcsere költségét; minél kevesebb hónap van hátra a hűségszerződésből, annál kedvezőbb áron lehet új mobilra váltani. A program csak okostelefonokra érvényes, táblagépekre nem.

Christophel Laska és csapata nem egy már létező programot vett át, a Tasi Dóra vezette csoport közel fél év alatt dolgozta ki a megfelelő feltételeket, amiről a Telenor azt mondja, teljesen egyedülálló az európai piacon.

Előzmények