Képzéseket indít a HP ProCurve

Hirdetés

A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktatóközponttal együttműködve regionális képzési központot hoz létre az üzletág eszközeivel és megoldásaival kapcsolatos oktatás biztosítása érdekében – közölte ma a cég. Az iskola 2009 januárjától működik majd, és biztosít képzési lehetőséget a régió viszonteladó partnereinek. A kibővült oktatási kínálatból a kereskedők Sales Professional és Sales Consultant tanfolyamokon vehetnek részt, míg a technikai jellegű oktatások közül is számos elérhető lesz Budapesten.

A következő témákban indulnak képzések: bevezetés a ProCurve hálózatok világába; hálózatmenedzsment; hálózatbiztonság; nagy megbízhatóságú hálózatok. A jövőben lehetőség lesz már tapasztalt hálózati mérnököknek egy gyorsított tanfolyam elvégzésére is, amely után rögtön az ASE-minősítést szerezhetnek.

Az üzletág több mint 40 ezer euró értékben szerelte fel a központot ProCurve eszközökkel, így a képzésben résztvevők 2 darab 7102dl routeren, 2 darab 2610-24 switchen, 3 darab 3500yl intelligens peremswitchen, 2 darab 5400zl intelligens peremswitchen és két 530-as access pointon sajátíthatják el a gyártó megoldásait.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények