A JátékNet.hu az „Év Internetes Kereskedője”

Az „Év Internetes Kereskedője Díj” eredményhirdetésére és ünnepélyes átadására a 2013. május 9-10-én a SZEK.org által szervezett X. Elektronikus Kereskedelem Konferencián került sor. A cím elnyerésével a JátékNet.hu jogot szerzett arra, hogy használhassa „Az Év Internetes Kereskedője 2013” címet, megkapta az Év Internetes Kereskedőjét szimbolizáló ezüst nyilat, a díj főtámogatójának, a PayU-nak 1,5 millió forint értékű e-business csomagját és egyedi szolgáltatási szerződését, valamint a Szállás.hu két fő részére felajánlott exkluzív hétvégi pihenését.

A hetedik éve működő, magyar tulajdonú JátékNet.hu két család közös vállalkozásaként indult, majd alig három esztendő alatt a legnagyobb forgalmú hazai játékokat kínáló webáruházzá vált, a 2012-es évi forgalma közel egymilliárd forintot volt. A sikert Bognár Ákos ügyvezető szerint a vásárlók gyors és pontos kiszolgálása alapozta meg: „Minden megrendelést úgy kezelünk, ahogy azt mi magunk is elvárnánk másoktól.”

A verseny díjkiosztóján a fődíj nyertese mellett a szervezők megnevezték a második és a harmadik helyezettet is:

  • Az Év Internetes Kereskedője, 2013 I. helyezett: JátékNet.hu
  • Az Év Internetes Kereskedője, 2013 II. helyezett: maesteszinhaz.hu
  • Az Év Internetes Kereskedője, 2013 III. helyezett: ruhafalva.hu

A zsűri a döntés során értékelte a kereskedők pályázatát, melyben kiemelt szempontként szerepelt a vállalkozások üzleti modellje, az elért üzleti eredmények, a honlapok színvonala, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minősége és – nem utolsó sorban –, hogy a weboldalmennyire felhasználóbarát.

Azóta történt

Előzmények