Magyar regionális pénzügyi vezető a HP-nál

Hirdetés


Varga Krisztina

A vállalat ma jelentette be, hogy regionális szintű üzleti koordinációs szerepkörrel bízták meg Varga Krisztinát, a HP Magyarország pénzügyi igazgatóját: 2014 februárjától a dél- és kelet-európai térségben illetékes regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja munkáját. Magyarországon kívül Románia, Szerbia, Szlovénia, Macedónia, Horvátország, Montenegró, Bulgária, Málta és Moldávia tartozik majd hozzá.

A szakember 2002-ben kezdte pályáját nagyvállalati banki oldalon, és már 2004-ben a HP-nál dolgozott regionális vezető hitelelemzőként. Ezt követően 2006-ban lett a vállalati pénzügyek vezetője, majd 2010 februárjától a HP magyarországi leányvállalatainak pénzügyi igazgatója. Ez idő alatt új cégstruktúrát alakított ki, és számos vállalati összeolvadást bonyolított le, melyek közül a legnagyobb az EDS integrációja volt.

„Izgalmas volt a HP életében az utóbbi időszak, és nagyon örülök, hogy lényeges változások bevezetésében játszhattam szerepet” – mondta Varga Krisztina a kinevezéséről. „Az új szerepkör is nagyon közel áll hozzám, mert az elmúlt tíz évben mindig arra törekedtem, hogy az üzleti tudásomat is hasznosítsam a pénzügyi feladatatok elvégzése során. A jó pénzügyi szakembert ugyanis pontosan ez különbözteti meg más pályatársaitól.”

Varga Krisztina új feladatai közé fog tartozni az országos üzleti tervek és kapcsolódó folyamatok kidolgozásának koordinálása, valamint más kulcsterületek irányítása.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

  • Stratégiai megállapodást kötött a kormány a HP-val is

    A szerződés bejelentésére időzítette a vállalat, hogy új munkahelyeket is létrehoz hazánkban.