A kormány az Uber után a Pokémon Gót is tiltsa be!

Sokan felháborodtak azon, hogy a digitális korszak szemetei elárasztják hazánkat.

Mint a Vastagbőr is megírta, a MaTe (Magyar Társasjátékos Szövetség) felszólította a kormányt, hogy tiltsa be Magyarországon a Pokémon Go játékot, miután egy ütős performansz keretében Gazdálkodj okosan! társasjátékokkal barikádozták el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) bejáratát.

Közleményük szerint: „A Magyar Társasjátékos Egyesület alapvető célja az, hogy a felnőtteknek és a családoknak megmutassa, hogy a társasjátékozás milyen hatékony és szórakoztató közösségi időtöltés, és a világnak ez a része milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi pár évtizedben, a Gazdálkodj okosan! és a Rizikó uralta korszakot követően. Úgy gondoljuk, e szórakozási forma a fejlődésének köszönhetően ütőképes alternatíva a számítógépezés és a szellemileg ellustító tévézés uralta világban.”

Ezzel a jelentéssel párhuzamosan a Hírcsárda nevű, meghatározó portál is kiadott egy közleményt, és ebben az szerepel, hogy Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke azt mondta egy bevezetendő új intézkedésről, hogy: „Ideje volt már modernizálni a személyszállítást, nagyon örülünk, hogy ehhez minőségi partnereket találtunk, akik rendesen adóznak is”. A jövőben a megállapodás alapján az utasok illetékbélyeggel ellátott borítékban feladott, kézzel írott levéllel rendelhetnek maguknak autót, amivel a Kormányablakok is jól járnak, hiszen náluk lehet majd beszerezni az 1000, 5000 és 10000 forintos bélyegeket.„Ez a jövő, a személyes kommunikáció, az egymáshoz közelebb kerülő emberek, a várakozás közbeni szórakozás közös varázsa” – mondta Metál.

A megállapodás hírére a taxisok közölték: egyhetes forgalomlassítással ünnepelnek, sőt, tetszőleges mobiltelefonnal rendelkező sofőröket meg is vernek. „A csóró parasztok, akiknek ez nem tetszik, járjanak busszal – LOL” – nyilatkozta a hír kapcsán Tóth Gyula „Tufa”, a Bőrnyakú Taxisok Baráti Körének szóvivője.

Híradásunk források átvételén alapul. Amennyiben önt ez megtévesztette, kérjük, reklamáljon az eredeti hírek írójánál, esetleg gondoljon bele, hol él, valamint javasoljuk iróniadetektor vásárlását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Uber

Azóta történt

Előzmények