Glass Hack Budapest

A Google Glass egyelőre talán jobban mozgatja a fejlesztők, mint a leendő vásárlóközönség fantáziáját, de tény, hogy utóbbiak érdeklődésének felkeltéséhez bizony elengedhetetlen az érdekes, hasznos és minőségi alkalmazások megléte.

A Colabs és az EU Edge ezért egy Google Glass szoftverfejlesztő hackatont szervez, melynek keretében először gyűjti Budapestre a régió legjobb szakembereit. Szoftverfejlesztőket, designereket, művészeket és üzletfejlesztőket várnak, hogy a verseny során egyedülálló glassware alkalmazásokat alkossanak. A május 23. és 25. közötti eseményre projektötletekkel, esetleg létező projekttervekkel lehet jelentkezni. Körülbelül 30 résztvevő összesen 5-6 csapatban 1-1 projektötleten dolgozhat majd.

A jelentkezési határidő május 4., további információ a glasshack.colabs.hu oldalon található.

Azóta történt

  • Google Glass: amíg a készlet tart

    A vállalat újra elérhetővé tette az okosszemüveget, és ezúttal csak a raktárkészlet szab határt a vásárlók számának, határidő nem. Sajnos a lehetőség továbbra is csak amerikaiak számára érhető el.

  • Négy bázisát zárja be a Google

    Google Glass Store nyitott már Los Angelesben, San Franciscoban, New Yorkban és Londonban is. Most megválnak az összestől. Inkább az online értékesítésre fókuszálnak.

  • Munkaeszköznek kiváló az okosszemüveg

    A DHL pilot programjában egy holland raktárban próbálták ki, mennyit javít a teljesítményen a viselhető technológia.

Előzmények