Frissült a Trend Micro OfficeScan

A hálózati vírusvédelmi és internetes tartalombiztonsági termékeket és szolgáltatásokat kínáló Trend Micro bejelentette vállalati biztonsági szoftverének, a Trend Micro OfficeScannek legújabb, 7.0-ás verzióját. Az új változat továbbfejlesztett, integrált kliens- és szerverbiztonsági megoldást kínál.

Az OfficeScan skálázható keretrendszere lehetővé teszi egyéni felhasználók vagy csoportok testreszabott házirendjének kialakítását, valamint együttműködést biztosít a Trend Micro többi biztonsági termékével és szolgáltatásával. A választható Kárelhárítási Szolgáltatások (Damage Cleanup Services) úgy kerültek kialakításra, hogy a rendszergazda közbelépése nélkül automatikusan eltávolítják a támadások nyomait és visszaállítják az ügyfelek és a szerverek fertőzöttség előtti állapotát, így jelentősen csökken a felügyeleti és a teljes birtoklási költség. A továbbfejlesztett kémprogram-blokkoló modul felismeri és leállítja a nem kívánt kémprogramokat, reklámokat, távoli elérésű eszközöket, betárcsázókat, viccprogramokat és jelszófeltörő alkalmazásokat.

Az OfficeScan kétféle változatban kapható. Az OfficeScan Client Edition a hálózati munkaállomások centralizált védelmére szolgál és személyes tűzfal-védelmet biztosít. Az Enterprice Suite with OfficeScan Client/Server Edition pedig átfogó vírus- és kémprogramvédelmet, valamint internet-alapú támadások elleni védelmet nyújt a hálózati szerveren és a hálózatra kapcsolódó ügyfelek szintjén, szintén személyes tűzfal-védelemmel.

Azóta történt

Előzmények